2777
2789
عنوان

خانما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 43 پست
برو زنه بگو از این به بعد کاری داشتی به خودم بگوره شوهرتم بگو حق نداری کلمه ای باهاش حرف بزنیمطمین ب ...

گفتم حق نداری 

حالا اون میاد حرف میزنه اینم جوابش میده 

منم که متوجه نمیشم ما طبقه سه هستیم اون خانوم هم اکثر اوقات داره ماشینش تمیز میکنه 

الانم اومد قبض گفت فهمیدم باز حرف زدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا میدونی از کجا حساس شدم بعد اساس کشی ولو شد رو زمین یه وسیله تو ماشین بود نرفت بیاره گفت خستم ا ...

😑😑😐😐 میخواستی بگی جااااان و مرضضض! البته ببخشیدا ولی اعصابم خورد شد! ایششش! واقعا ک🤨

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
به زنه بگو کاری داشتی با خودم صحبت کن.همسرم سرش شلوغه.جدی حرف بزن.قیافه ت رو مظلوم نشون نده.یکم درید ...

همون من مظلوم اونم واقعا سلیطگی از چشماش میباره 

منم تیپ میزنم ولی اون هر روز میره بیرون آرایش اینا 

من با بچه کوچیک خودمم حامله ویارمم شدیده واقعا نمیدونم برم چی بهش بگم 

😑😑😐😐 میخواستی بگی جااااان و مرضضض! البته ببخشیدا ولی اعصابم خورد شد! ایششش! واقعا ک🤨

دعوا کردم باهاش یه هفته باهاش قهر بودم حالا میدونی شوهرم چی میگه 

میگه تو حساسی من کار بدی نکردم نمیکنم 

الانم فقط پنهون کاری میکنه که من چیزی بهش نگم 

این مشکلو منم داشتم البته همسایه ما در حد سمندونه از جلوش حسابی در اومدم البته با مهربونی .چون مدیره ...

کاش یه موقعیت پیش بیاد برم بهش بگم

آخه الانم قبض باید به صابخونمون میگفت

نه  به  زن  چیزی بگو     

نه  به  شوهرت

اونها  اگه   بخوان کاری  بکنن     تو خودت بکشی هم بالاخره میکنن      

این تذکرات  و   جبهه گرفتن  مداوم تو    هر دو رو حساس میکنه

اگر    واقعا   نشونه هایی  دیدی     تو سکوت   دنبال کن

مثلا چت و ...    تا   دستت  پر باشه

بعد  بزن  تو  دهن هر دو

اگر هم  نه      ول  کن     اونها هم  ول میکنن

مردها  وقتی  این چیزها بهشون  میگی

توهم  میزنن که  خیلی تحفه اند     بدتر میکنن

به سلامتی من دوهفته بعد شماس زایمانم

آخی به سلامتی بغلش کنی عزیزم بچه من بریچ فعلا اگه نچرخه و بخوام سزارین شم احتمالا میشه آخرای دی 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

قربونت عزیزم همچنین انشاءالله هرچی صلاحه

سلامت باشی انشالله 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️