2777
2789
عنوان

خانما بیاین

316 بازدید | 43 پست

ما دوماهه اومدیم یه خونه که طبقه پایین ما یه خانوم تنهاس با بچه هاش زندگی میکنه تقریبا ۳۵ شش سالشه 

از همون روز اساس کشی بیرون وایساده بود با شوهرم به حرف زدن 

اما با من حرف نمیزنه در حد سلام علیک

دوسه بار با شوهرم همکلام شده

مثلا من دیروز از صبح تا شب خونه بودم چون آب ساختمون مشترک بود به من نیومد بگه قبض اومده

اما این موقع بود دیدم یه ساعت تو ماشینش نشسته بچه هاش و خواهرش هم بودن 

من متوجه نشدم همینکه شوهرم اومده وایساده بهش گفته که قبض فلان قد اومده با اینکه از قبل نریخته بودن جریمه شده بود به ما ربط نداشت فقط همین مقدار جدید ما باید می‌دادیم اون باید با واحد دیگه خودشون بدن

شوهرم اومد بالا از پنجره دیدم سوار شدن رفتن

واقعا عصبی شدم من خونه بودم چرا نیومد به من بگه بعدم به ما ربطی نداشت باید قبض برا صابخونه میفرستاد

بگید چیکار کنم 

شوهرم ۴۰ سالشه من ۳۲ سالمه 

این خانوم هم خونه داره هم ماشین 

چهرش هم خوبه تیپ هم میزنه 

همش فک میکنم من اشتباه میکنم شاید منظوری نداره ولی باز دوس ندارم با شوهرم گرم بگیره 

هیچ کاری هم از دستم برنمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چطوریه شخصیتش؟ اگر مطمئنی بهش و نمیشنگتش 🤣 (یعنی خوشش نمیاد از اینکه گرم بگیرن باهاش) بیخیال. ولی اگر میبینی بدت میاد به شوهرت بگو تحویلش نگیره

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
خودت باهاشگرم بگیر که کاری داشت بهت بگهبه هر حال همسایه هستید اینطوری پیش بری عصبی میشی

یه بار رفتم پایین راجب ساختمون حرف بزنم زیاد روی خوش نشون نداد منم دیگه چی بگم 

بعدم ازش خوشم نمیاد

به نظرم حساس شدی چون دیدم صاحبخونه ها فقط با اونی که قرارداد نوشتن بیشتر صحبت میکنن اما الانم دیر نشده خودت باهاش گرم بگیر

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یه بار رفتم پایین راجب ساختمون حرف بزنم زیاد روی خوش نشون نداد منم دیگه چی بگم بعدم ازش خوشم نمیاد

شاید تو چهرت نشون دادی متوجه شدی به نظرم برداشت شماست چون حساس شدی. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

دوبار رفت سراغش شوهرت بگه ممنون میشم به خانومم بگین این مسائل رو خودش حساب کار دستش میاد

نمیگه بهش مطمئنم 

یه بار با شوهرم بحث کردم که چرا وایمیستی به حرف زدن میگه من چیکار کنم اون حرف میزنه باهاش دعوا کنم 

به نظرم حساس شدی چون دیدم صاحبخونه ها فقط با اونی که قرارداد نوشتن بیشتر صحبت میکنن اما الانم دیر نش ...

صابخونمون نیست همسایه س 

خونه رو من گرفتم همه کاراش کردم  

صابخونمون نیست همسایه س خونه رو من گرفتم همه کاراش کردم

اها به شوهرت بگو هرچیزی درمورد ساختمان حرف زد ارجاعش بده به تو جوابش نده خودش حساب کار دستش میاد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»