2777
2789
عنوان

یکی هکم کرده کمک کنید لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومده رو گوشیت

داخل واتساپ ی استوری بزار که همه بدونن هک شدی تا اگه به آشنا فحش داد برات بد نشه بعدشم سیمکارتت رو خارج کن و گوشیت رو خاموش کن و زنگ پلیس فتا بزن تا کمکت کنن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

ای وای دختر تو چرا رو لینک میزنی برو گوشی فروشیسیمکارتت رو هم عوض کناگه عوض نکردی حتما برو‌گوشی فروش ...

گوشی فروشیا کاری بلد نیستنن بکنن فقط پلیس فتا

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

منم یکی از آشناها برام لینک فرستاد و متاسفانه زدم روش

گف دسترسی دوربین بده

ندادم من

بعد پرسید پس چیشد زدی روش؟

گفتم چرا دسترسی دوربین میخواد گف فعالش کن کار دارم

کلا دیگه نزدم رو لینک 

هر لینکی برات اومد نزن روش خطرناکه

اومده رو گوشیتداخل واتساپ ی استوری بزار که همه بدونن هک شدی تا اگه به آشنا فحش داد برات بد نشه بعدشم ...

اولا که نمیخواد شوهرش بفهمه اینجوری میفهمه خطش خاموشم باشه اون دسترسی داره که پیامارو ببینه یا بفرسته تنها راهش ببره گوشی فروشی فلش کنن بعدم پلیس فتا گزارش بده

عه نمیدونستم حداقل سیمکارتشو باید دربیاره

آره 

طرف با استفاده از لینک اون کدی که اجازه میده رو کل گوشی دسترسی داشته باشیو استخراج کرده مثل روبیکا نیس که بیاد رو اکانت ممکنه با استفاده از گوشی جنایت بکنه😑👍💔