2777
2789
عنوان

یکی هکم کرده کمک کنید لطفا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 62 پست
آره طرف با استفاده از لینک اون کدی که اجازه میده رو کل گوشی دسترسی داشته باشیو استخراج کرده مثل روبی ...

بله در جریانم که مثل روبیکا نیست 

اگه روبیکا بود میتونست نشست های فعال رو غیر فعال کنه 

گفتم ببره پیش‌گوشی فروشی

حالا که گوشی فروشی هم نمیتونه کاری کنه پس همون بهتره با فتا تماس بگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که نمیخواد شوهرش بفهمه اینجوری میفهمه خطش خاموشم باشه اون دسترسی داره که پیامارو ببینه یا بفرست ...

فلش فقط اطلاعاتی که روی گوشی هس رو پاک میکنه و نمیتونه هکر رو بندازه بیرون

اگه دسترسی به پیامک هاش داره یعنی اومده رو کل گوشی

شوهرش بفهمه بهتر از اینکه هکر با استفاده از گوشیش ی جنایتی ی کاری کنه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بله در جریانم که مثل روبیکا نیست اگه روبیکا بود میتونست نشست های فعال رو غیر فعال کنه گفتم ببره پیش‌ ...

بله اون که راحته

فقط ی هکر دیگه میتونه کمکش یا پلیس فتا که پلیس بهترین گزینه هس

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

کاریش نمیشه کرد کسیم تو گوشیت نیست فقط به پیامات دسترسی پیدا کرده که خودشم تک تک نمیفرسته خودکار واس همه ارسال کرده و فک کنم گوشیتو از دسترس خارج کنی و خواموش کنی جوابه یا به اونایی ک پیام داده بگو ک هکت کردن

فایده نداره بابا طرف الان دسترسی داره به همجای گوشی و سیم کارت

سیمکارتش رو باید خارج کنه تا نتونه پیامی ارسال کنه

با استفاده از سیمکارت پیام ارسال میشه

فلش هم فقط اطلاعات گوشیو پاک میکنه نمیتونه هکر رو که پاک کنه

اگه جایی بلد باشن هکر رو از روی گوشی بندازن بیرون که نیاز نیست با فتا تماس بگیره

ولی اگه بلد نیستن دیگه باید به فتا بگه تا درست بشه

فلش فقط اطلاعاتی که روی گوشی هس رو پاک میکنه و نمیتونه هکر رو بندازه بیروناگه دسترسی به پیامک هاش دا ...

عزیزم ببر توضیح بده میندازن بیرون من خودم قبلا امتحان کردم که دارم میگم اگع نشد بعد به شوهرش جریانو بگه حالا ده دقیقه وقتشو میگیره سوال کنه مال منو که درست کرد بنده خدا 

سیمکارتش رو باید خارج کنه تا نتونه پیامی ارسال کنهبا استفاده از سیمکارت پیام ارسال میشهفلش هم فقط اط ...

عزیزم موقعی روی گوشی باشه نیازی به سیم کارت فعال روی گوشی ندارع طرف مثل دایورته از طریق گوشی خودش باشماره اون طرف میفرسته پیامارو مال من جالب بود از همه مخاطبام پول قرض میگرفت از طرف من