2777
2789
عنوان

بلاخره دیدمش

404 بازدید | 37 پست

ساعت 15:۳۰ یه چادر گل گلی رو سرم در حالی که دارم به پسر بچه های تو کوچه قول فوتبال بازی میدم با همون تیپ هپلی؛ اومد مثل همیشه از جلوی در خونه بابابزرگم گذشت منم به رسم عادت با نگاهم بدرقه اش کردم خلاصه که گرگ بشی عاشق نشی 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همچین فکری کردی 

به سنی رسیدم که عقل دلم با همدیگه کنار اومده باشم عاشق شدن چیز عجیبی نیست سن سالم ملاک نیست منم به مرز نوزده سالگی رسیدم 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را

باااز هم ز شادی گم کردم دست و پای خویش را

گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم

دیدمش

و ز یاد بردم گفته های خویش را... 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش راباااز هم ز شادی گم کردم دست و پای خویش راگفته بودم بعد از این بای ...

حقیقتا ای ول 💙

حقیقتا ای ول 💙

❤🥲

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ای جان😍

💙

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش راباااز هم ز شادی گم کردم دست و پای خویش راگفته بودم بعد از این بای ...

👏👏👏👏🌺🌺

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

👏👏👏👏🌺🌺

❤🥲

بعد اون هفت گل گفتم امضاتو عوض میکنی🤣🤣🤣🤣

آقا مزدوج شدنت فرخنده سفید بخت سعادتمند بشی برار💙💙

دادا ما هنوز اونقدر خاک بر سر نشدیم که بخوابم به نساجی لیگ یکی اونم در حالی که نه نفره است ببازیم تو یه نیمه هم از الهلال چهارتا نخوردیم به محمدان بنگلادشم نباختیم جام آفسایدی هم نداریم خداروشکر  با چادرملوم مساوی نکردیم باز اگر حرفی موند در خدمتم یه استقلالی تو اوج ناامیدی هم عاشق تیم شه این منطق شما پیروز چی هایت حیا کن رها کن 

آقا مزدوج شدنت فرخنده سفید بخت سعادتمند بشی برار💙💙دادا ما هنوز اونقدر خاک بر سر نشدیم که بخوابم به ...

من از هفتای جدید میگم لنتی🤣

ممنونم ان شاالله خوشبختی خودت

البته تو حامد دوس نداشتی🤣

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

من از هفتای جدید میگم لنتی🤣ممنونم ان شاالله خوشبختی خودتالبته تو حامد دوس نداشتی🤣

هفتای جدیدم فدای سر تک تک شون 

من خوشبختی نمی‌خوام آدمی یه بار یکی انتخاب می‌کنه چیزی که من میخوام نشدنی اما میتونم به پاش بمونم با فکر خیالش سر میکنم 

هفتای جدیدم فدای سر تک تک شون من خوشبختی نمی‌خوام آدمی یه بار یکی انتخاب می‌کنه چیزی که من میخوام نش ...

خیره ان شاالله 🌹🌹🌹

تا باشه ازین هفتایی ها😂😂😂😂

من پی اس بازی میکنم 7تا نخوردم تالا🤣🤣🤣🤣

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....