2777
2789

من افسرده ام همینطوری هم حال روحی خوبی ندارم از اونورم دیشب هم دلم بد شکست کل دیشب رو گریه کردم با قرص خواب تونستم نصف شب بخوابم ظهر از خواب بیدار شدم دوباره یادم افتاد دوباره گریه کردم تا این لحظه حتی الان سردرد دارم توروخدا بگین چیکار کنم آروم بشم حالم اصلا خوب نیست خیلی ناراحتم دیشب خانواده شوهرم دلم رو شکستن امروز صبح رفتن سفر کیش عشق و حال اونوقت من اینجا دارم دق میکنم از حرفاشون اینم بگم باهم زندگی میکنیم توی خونه سه طبقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت وآمدت روباهاشون کم کن تاپیک خواهرشوهرت روخوندم خودت رودست بالا بگیر قیافه بگیر براشون جرات نکنن ...

رفت و آمدم باهاشون خیلی کمه چند وقته اصلا بهشون محل نمیدم ولی دیشب مادرشوهرم خودش اومد خونمون زهرش رو ریخت و رفت

من هم عاشقشم بعدهمینکه وارد میشم حس ارومی میکنم

منم همینطور با زیارت عاشورا که هر روز میخونم یه مقدار آروم شدم کلا دعا کردن و حرف زدن با خدا و امام هارو بیشتر دوست دارم چون با تموم وجودم حس میکنم به حرفام گوش میدن و میگن نترس ما کنارت هستیم