2777
2789

مامانش در جریان رابطه ما هست خب

بعد اسمم ک ی چی دیگس از بس پسرش به من گفته شیرین شیرین میزنی مامانشم شیرین صدام میزنه

بعد صب بهم زنگ زد یهو مامانش اومد تو اتاق گف صب زود چرا شیرین بیداره بگیره بخوابه😐هیچی نگفتم

باز ظهری منو دوس پسرم تلفنی حرف میزدیم بعد من میخاستم ی کاری بکنم به شوخی میگفت غلط میکنی اینا بعد مامانش از اونور گفت صدبار بعد این هرهر خندید

من انقدر ناراحت شدم تلفنو قطع کردم بعد جالبیش اینه این شاکیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مامان سبکی ،این سبک مامان بودنو دوس ندارم 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
بنظرت من لوسم یا حق دارم ناراحت شم

والا تجربه مشابه این موقعیت شما نداشتم تاحالا.ولی درکل ببین طرف حرفاش رو چ حسابیه شوخی یا حرص خالی کردنشه

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

اگه میتونی تموم کنی تموم کن بره از الان اینه فردا جدی شد یچیز بهت گفت بجای اینکه مامانش بگه نگو میخنده بدتر میشه یا تو دعوا بنزین میشه ننش

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو