2777
2789
عنوان

بیایین تست حس ششم

122 بازدید | 25 پست

در مورد همدیگه حدس بزنیم اسماتون بگین 

منم برای ده نفر اول حسمو میگم بعد میرم که ناهارمو اماده کنم که شوهرم میره سرکار

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم من مونا

ندا هستم. حس میکنی امسال چی قبول میشم کنکور؟ ۱ پزشکی تعهدی ۲ دندون تعهدی ۳ داروسازی تعهدی ۴ علوم تغذیه ۵علوم آزمایشگاهی ۶ رادیو لوژی ۷ مهندسی ۸ اتاق عمل ۹ هوشبری ۱۰ روانشناسی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اسمم مینا ✋🏻چه حسی داری

مینا جان!  

> من یه چیزی با حس ششمم فهمیدم:  

> تو ظاهرت آروم و ساده‌ست، ولی تو درونت یه دنیا تصمیم‌گیریِ قوی و شهودِ تیز داری 😏  

> گاهی می‌خوای همه چیز رو کنترل کنی… ولی بهترین اتفاقات برات وقتی اتفاق افتاده که رهاش کردی!  

> پیش‌بینی من: تا ۳ ماه آینده یه فرصت غیرمنتظره پیشِ دستت میاد — اگه با قلبت رفتی، برنده‌ای

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اسم من فاطمه

آدمیه با قلبِ بزرگ و ذهنِ تیز — ظاهرش آروم، ولی تو درونش یه موتورِ تصمیم‌گیریِ قوی داره.  

اگه به اون حسِ درونی‌ش اعتماد کنه… داره به سمت یه تغییرِ بزرگ و خوب میره 🌿