2777
2789
عنوان

بیایین تست حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندا

ظاهرش آروم و شیکه، ولی تو درونش یه آتشفشانِ احساسات و ایده‌های ناب خفته.  

اگه یه بار خودش رو رها کنه… دنیا رو شگفت‌زده می‌کنه.  

تا ۴ ماه آینده یه لحظه‌ای میاد که یه “آره” کوچیک از طرفش، زندگی‌اش رو متحول می‌کنه 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ظاهرش آروم و شیکه، ولی تو درونش یه آتشفشانِ احساسات و ایده‌های ناب خفته. اگه یه بار خودش رو رها کنه ...

اخرین جمله رو متوجه نشدم راستش. آخه با هیچ پسری در ارتباط نیستم . 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اسمم فاطمه ست

فاطمه یه حس خاص داره برام. از اون آدم‌هاست که وقتی کنارش هستی، انگار یه تکیه‌گاه داری، حتی اگه هیچ حرفی نزنه. یه آرامش تو رفتارش هست که بی‌صدا حال آدمو خوب می‌کنه. با اینکه شاید همیشه خودش رو نشون نده، ولی وقتی لازمه، مثل کوه پشتته.  

بعضی وقتا فقط یه نگاهش کافیه که بفهمی همه چی درست می‌شه.  

دوست داشتنش آسونه، چون خودش ساده، صادق و بی‌ادعاست.  

خلاصه فاطمه از اون آدم‌هاست که بودنش یه نعمت بی‌سروصداست.

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اخرین جمله رو متوجه نشدم راستش. آخه با هیچ پسری در ارتباط نیستم .

گفتم ۴ ماه اینده الانو که نگفتم