2777
2789
عنوان

زن بودن تو جامعه ما خیلی سخته

292 بازدید | 36 پست

البته شایدم تو فامیل ما سخته

من ی اشتباهی کردم با فامیل ازدواج کردم بعدش جدا شدم

پسره مشکل اساسی داشت ولی خواستم جدا بشم چیزی نگفتم واسه همین کاسه کوزه سر من خالی شد

حالا چند سال از اون ماجرا میگذره

ولی اثراتش هست

حرف و حدیث پشت سرمه، بخدا جایی نمیرم ها ولی حرف در میارن

دیشب ی بغضی تو گلوم بود دوستم زنگ زد گفت شب بیا پیشم گفتم لابد خانوادم درکم میکنن میگن برو

ولی مخالفت کردن 

اصلا حالم خوب نیست

با اینک ده ساله شاغلم ولی ی سفر درست حسابی نرفتم

اخیرا دیگ حتی بیرون هم نمیرم

بیشتر از خانواده خودم عصبانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خانوادت پشتت رو میگرفتن فامیلاتون جرعت نمیکردن این کارارو کنن. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

این ب خاطر اخلاق و رفتار و زیادی مدارا کردن خودت بوده ن زن بودن

فک نکن نفسم از جای گرم بلند میشه، اتفاقا چون میفهمم  ب عنوان ی خواهر میگم ک باید تغییر کنی خودت عزیزم 

تو ارزش خودتو دست کم گرفتی بقیه چطور بهت ارزش بدن!

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
۳۳ سالمهواقعا خسته ام

الهی بگردم 

اخه ۳۳ شالته هنوز باید اونا بهت یگن برو یا نه ؟؟

جلوشون وایستا ، ب خودت میای میبینی عمرت تموم شد و هیچ لذتی نبردی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اگه خانوادت پشتت رو میگرفتن فامیلاتون جرعت نمیکردن این کارارو کنن.

خب همین

الان ب مادرم میگم شما پدر مادر قوی نبودین

بخدا خسته ام

فکر میکنن با اسیر کردن من همه چی درست میشه

ولی خیلی وقته بیرون نرفتم حرف ها هست

میگن میره بیرون تا دیر وقت نمیاد

باور کنید من چند ساله جز با خانوادم هیچ جا نرفتم

۳۳ سالمهواقعا خسته ام

با این سن و اینکه شاغل هم هستی باز منتظر اجازه خانواده ات هستی ؟

مشکل از فامیل شماست 

وگرنه من اطرافم کلی خانوم مطلقه است راحت با دوستاشون ترکیه و دوبی هم میرن 

دخترعموم مطلقه است دیروز عکسهاشو میدیدم با شلوارک خیلی کوتاه تو ترکیه عکس استوری کرده بود خیلی هم عادیه 

عزیزممم خب انقد بهشون اعتنا نکننمستقلی خودت باش رفیقات باشگاه کلاس مورد علاقت مگه دیگران باید برات ...

من اینجوری نبودم

مستقل بودم

ولی از وقتی برگشتم تو این خراب شده تحت کنترلشونم

آخه اداهاشونو باید ببینیزندگیم حروم شد رفت

فک میکنی اگه به حرفشون اعتنا نکنی و کار خودتد بکنی چیکار کنن؟؟ 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خب همینالان ب مادرم میگم شما پدر مادر قوی نبودینبخدا خسته امفکر میکنن با اسیر کردن من همه چی درست می ...

تو دیگه به سنی رسیدی که نیاز ب هیچکس و هیچ اجازه ای نداری! 

من دختر عموم شوهرش مشکلات جدی داشت ازش جدا شد دوتا بچه هم داشتن ، ولی عموم و زن عموم یه طوری پشتش رو گرفتن که فامیل جرعت نکردن بگن از اینجا پاشو اونجا بشین همه جوره هم حمایتش میکنن خودشم کار میکنه الان

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خب همینالان ب مادرم میگم شما پدر مادر قوی نبودینبخدا خسته امفکر میکنن با اسیر کردن من همه چی درست می ...

بذار بگن ب جهنم

ببین دو تا سختی رو انتخاب کن:

سختی اول: بیرون رفتن و سفر و شادی و مردم ب ی ورت گرفتن و تحمل حرف و حدیث هاشون

سختی دوم: بشینی ی گوشه خونه تا موهات سفید شن و در عین حال باز مردم برچسب بزنن بهت

بشین دو دوتا چهار تا کن ببین کدوم انتخاب برا روحت مناسبه، برا زندگیت، برا جوونیت

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙