2777
2789
عنوان

زن بودن تو جامعه ما خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 36 پست
برای افرادی مثل شما که تو محیطهای بسته هستین شاید اگر بتونید مهاجرت کنی بهتر باشه اونم بی سر و صدا و ...

چند سال پیش ی شهر دیگ استخدامی قبول شدم

کاش میرفتم

خدا راه رودبهم نشون داد

نفهمیدم

اگ میرفتم زندگی بهتری داشتم

خب دیگ خودت جواب خودتو دادیتو خونه ای و همچنان حرف و حدیث پشتته ایقد بها نده ب حرفاشون از بیکاری زیا ...

نه واقعا

تو این چند سال خیاطی رفتم

هنر دیگ یاد گرفتم

باشگاه رفتم

ولی ی سالی هست همه رودرها کردم

دیگ دلمم نمیحواددبرم بیرون

دوستامم از دست دادم 

مثلا یکیشون شماره هاش پاک شده بودن زنگ زد گفت تعجب کروم چطور این مدت خبری ازم نگرفتی

شاید اگ خودش زنگ نمیزد هیچ وقت سراغشو نمیگرفتم

دل و دماغ ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش ی شهر دیگ استخدامی قبول شدمکاش میرفتمخدا راه رودبهم نشون دادنفهمیدماگ میرفتم زندگی بهتری ...

ببین حس میکنم خودت دیگه اراده نداری بی انگیزه شدی بعد میندازی گردن خانوادخ ات 

اونا مخالفت میکنند شما خودت حس نداری جلوشون وایسی میگی محیطم اینجوریه 

شما وقتی میتونی ناله کنی که تلاش بکنی اما چیزی تغییر نکنه یا بدتر بشه شما حتی حوصله غر زدن خانواده ات یا دعوا باهاشون رو ظاهرا نداری

نه واقعاتو این چند سال خیاطی رفتمهنر دیگ یاد گرفتمباشگاه رفتمولی ی سالی هست همه رودرها کردمدیگ دلمم ...

اگ میخوای درست شی باید پاشی خودتو نجات بدی، جای تو خونه موندن بری بیرون ، برو تراپیست، با نشستن تو خونه دل و دماغ نمیاد سراغت

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ببین حس میکنم خودت دیگه اراده نداری بی انگیزه شدی بعد میندازی گردن خانوادخ ات اونا مخالفت میکنند شما ...

دقیقاااا

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ببین حس میکنم خودت دیگه اراده نداری بی انگیزه شدی بعد میندازی گردن خانوادخ ات اونا مخالفت میکنند شما ...

اره دیگه توان جنگیدن ندارم

ولی از دیشب سکوت کردم

دیگه حوصلشونو ندارم

ولی ی برنامه ریختم این هفته ی صبح تا شب برم بیرون

هر چی فکر میکنم با کی کسی ب ذهنم نمیاد