2777
2789
عنوان

مرد همسایمون هرهفته پنج شنبه و جمعه زن میاره خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 73 پست

بنظرم بهش غیر مستقیم بگو ...بگو دیروز مهمون داشتی کی بود ؟؟چه دختر فلانی الکی تعریف کن بعد ببین واکنش چیه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نه عزیزم سوءتفاهم شده به دل نگیربخدا هستن کسایی که میان طرف میگیرن،برا همین

صدرصد سوتفاهم شده ، هرکیم طرفداری بکنه از این آدمای تنوع طلب باید تیربارونشون کرد😄

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اون دختره ک با مرده میره خونه  دلم براش سوخت چقدر میتونه حقیر و بی ارزش باشه 

اسی شما ک دیدی مسئولی یه جوری غیر مستقیم به خانمش بگی وگرنه مدیونی 

چون با سکوت جامعه هر روز داره بیشتر تو گند فرو میره

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
من نگفدم برا من نوشتی ک میگم بد نوشتی شوخی هم باید جا و مکان درست باشه ی جور نوشتی ادم فک میکنه با ک ...

تف بهش فقط 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

بگو بنظرم به خانومش اگه واکنش نشون نداد  ..مرد یا زنه زر زر کرد ..صداتو ببر بالا بگو اینجا ج....خونه نیس ...گ....وه میخوری میاری ...خانواده زندگی میکنن ..کلا

خودتم که دختر داری کلا جمعشون کنید 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

انقدر دلم میخواد قیافه مردایی که خیانت میکنن ببینم.برام سواله خوشگلن خوش هیکلن جذابن چجوری ان که طرف ...

اصلا ربطی نداره به این چیزا

یه همشون بخاطر پول میرن 

قیافه و این چیزا مهم نیس براشون چیز دیگع مهمه بنظرم

و حتی یه سری ها هستن فقط حتی شده برای یه بار خریدو خر کردن نرخر میرن باهاشون که تیغشون بزنن ....

که اینحور نرها حقشونه

خدا لعنتشون کنه...

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸

من توفامیل مردیو دیدم همش دنبال زن دخترای مردم بودتامجردی بعدمتاهلیم اره ولی بعدا گذاشتش کنار ولی زنش رفت دنبال این جیزا من شک ندارم اه خانواده هاشون گرفته مردکو ک ابروشو زنش بردتوطایفه وشهرمون چون باکسی هم سن باباش تواتاق دیدشون خودش خاکبرسر

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه