2777
2789
عنوان

مرد همسایمون هرهفته پنج شنبه و جمعه زن میاره خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 73 پست
بعد چکار کرد طلاقش داد

شاید باورت نشه البته خیانتای متعددمیکرد زنش میبخشید هرباربحشید تاکه ددیکارش نداره گف بیارم خونه مردارو 

بله طلاقش دادبسختی چون زنش گف نمیخامت یالاطلاقم بده اونم باز باززون نرم اوردش خونه بعد۱سال ازقهرخانمش دیدنمیتونه متعهدبمونه بهش بازبرگشت مردک باناایندی بسختی طلاقش دادچ فایده؟هنوزم تونخشه باوجوداینکه تازه عروسی کرده مرتیکه اشغال متاسفانه فامیل درجه یکمه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدرصد سوتفاهم شده ، هرکیم طرفداری بکنه از این آدمای تنوع طلب باید تیربارونشون کرد😄

اره واقعا😅

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

خب اگه صیغه نامه داشته باشه چی؟ اگر بین خودشون صیغه رو خونده باشن چی؟ مگر زن ثابت کنه شوهرش خیانت کر ...

خب اونوقت احتمال زیاد مدرک ندارن میبرن شلاق میزنن بهشون و ادامه ، حداقل زنش بفهمه بهتره ایدز نگیره از این مرتیکه

خب اونوقت احتمال زیاد مدرک ندارن میبرن شلاق میزنن بهشون و ادامه ، حداقل زنش بفهمه بهتره ایدز نگیره ا ...

مردا مشکلی از این بابت ندارن فقط با زن متاهل نباشن حله

تصور کن زن اگر شوهرش رو درحال زنا هم ببینه فقط باید زنگ بزنه 110حتی علم به زنای شوهر داشته باشه و مطمئن باشه زنا میکنه ولی اگر مرد هنگام زنا، زنشو ببینه همون دم میتونه زنو بکشه هیچ قصاص و گناه و بازخواستی هم نمیشه به همین راحتی