2777
2789

دوتا تاپیک قبل گفتم میخام دوباره برا کنکور بخونم یه سال برا رشته تاپ گفتین بهش بگو صبر کنه یه سال قبول میکنه یا نه 

منم بهش گفتم میخام درس بخونم تا تیر فرصت میخام اونم گفت میدونم اگه بخوای درس بخونی باید صدتو بزاری و نمیتونی با من وقت بگذرونی ولی از طرفی دوست دارم دانشگاه قبول شی و برا این چیزا وقت زیاد هس برا همین صبر میکنم ولی مادرم میگه اینطوری نمیشه و.. باید عقد کنیم 

منم نمیدونم چی بگم بنظرتون عقد کنم؟ اینم بگم بابام الان دستش خالیه و ب سرعت نمیتونه مراسم بگیره سر همین قراره خیلی وقت من درگیر شه 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

نخیر نکن

تا یه سال بعد کی مرده‌ست و کی زنده

زد زیرش چی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر نکنتا یه سال بعد کی مرده‌ست و کی زندهزد زیرش چی

یعنی چطور بزنه زیرش؟ بگه نمیخام بخونی؟ 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

عقد محضری کنید بعد از کنکورت عقد و عروسی رو باهم جشن بگیرید

فکر خوبیه ها

ببین اگ‌مورد خوبیه و دوسش داری ب نظرم فعلا عقد کنیندرسو با یکم تاخیرهم میتونی بخوننظرشخصی منه باز نی ...

نامزدم خونواده سطح بالاس دوسش دارم ولی دلم میخاد وقتی پا تو خونش میزارم خودمم ی رشته سطح بالا باشم 

شما همین الان هم تو یک رابطه جدی هستی باید اینو در نظر بگیری اون رابطه هم وقت گذاشتن و توجه کردن میخواد عقد هم کنی دیگه رسما متاهلی

مراسمات خود عقد و پاگشا و دعوتی‌ها و دورهمی خانواده خودت و شوهر... هم هست 

اینا تا قبل از قبولیه بعد قبولی اینکه کدوم شهر قبول شی هم هست

باید اینا رو در نظر بگیری

شما همین الان عقد هم نکنی نمیشه که کلا با نامزدت قطع ارتباط کنی که به هرحال باید یه وقتی بذاری هرچند کوچیک درحد گاهی یه دیدار و تلفنی صحبت کردن و.‌..

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من بعد اینکه اومدم خونه خودم خوندم منظورم اینه که بخوای بخونی تو هرررشرایطی وقت خالی میکنی که بخونی

دانشگاه چی خوندی عزیزم

نه شما تواین یکسال کنکور میتونی بری.نه اون صبر میکنه

خب میگفت صبر نمیکنم با بند ک نگرفتمش پس چرا گفت صبر میکنم

به نظر من اگه جدی میخوای بخونی از همین الان شروع کن به خوندن هی امروز فردا نکن یهو ببینی تیر شده هنوز نخوندی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم