2777
2789
عنوان

من همونم که به نامزدم گفتم صبر کنه گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 39 پست
شما همین الان هم تو یک رابطه جدی هستی باید اینو در نظر بگیری اون رابطه هم وقت گذاشتن و توجه کردن میخ ...

اصلا از این مراسمات خوشم نمیاد هوففف حتی کنکور هم نداشتم دلم نمیخاست برم 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چطور بزنه زیرش؟ بگه نمیخام بخونی؟

اصن شاید نخواد باهات ازدواج کنه تا اونموقع یکی دیگه بیاد تو زندگیش

تو ترجیح میدی عقد باشید و خیانت کنه بهت یا چیزی بینتون نباشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین میتونی مدیریت کنی مراسمات عقد رو دعوتی‌ها و پاگشاها رو و مهمونی‌ها و دورهمی‌هایی که ممکنه پیش بیاد

مثلا خانواده همسرت دورهمی بگیرن تو هیچکدوم نری جلوه خوبی نداره به هرحال بهتره چندتاشون بری

ببین اینا رو با خوندن میتونی مدیریت کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ازدواج جلو تحصیلت نمیگیره ، اگه واقعا بخوای . 

میتونی تا دکترا هم بخونی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین میتونی مدیریت کنی مراسمات عقد رو دعوتی‌ها و پاگشاها رو و مهمونی‌ها و دورهمی‌هایی که ممکنه پیش ب ...

نمیدونم واقعا اخه خودشم هست بلاخره باید برم بیرون باهاش هرچند الان کل شب و روز چند شیفت کار میکنه که بتونه خونه رو تکمیل کنه وقت زیاد نداره خودشم از طرفی اگه بگم نه و میخام درس بخونم خب ایشون واقعا موردیه که هر چی میخاستم داره بعید میدونم بهترش بیاد

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

مدرک سطح بالا گرفتن ارزش نداره ها 😂😂😂

دیگه ب هر حال ی شغلی میخام یا نه

ازدواج جلو تحصیلت نمیگیره ، اگه واقعا بخوای . میتونی تا دکترا هم بخونی

بستگی داره

وگرنه اگه حق تحصیل نداشته باشه و همسر خوب و حمایتگر و همراهی نداشته باشه میتونه مخالفت کنه نذاره و اینجا ازدواج جلوی تحصیل رو میگیره

حالا حق تحصیل هم داشته باشه وقتی مخالفت کنی همش بحث و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بستگی دارهوگرنه اگه حق تحصیل نداشته باشه و همسر خوب و حمایتگر و همراهی نداشته باشه میتونه مخالفت کنه ...

آره همراه خوب ، خیلی مهمه ، 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بستگی دارهوگرنه اگه حق تحصیل نداشته باشه و همسر خوب و حمایتگر و همراهی نداشته باشه میتونه مخالفت کنه ...

مشکلی با درس نداره خودشم میگه دوس دارم دانشگاه بری مشکل فقط مادرشه

خواستگا رتون مدرکش چیهما ۷ سال پزشکی خوندیم ۲ ساله هک داریم تخصص میخونیم به این نتیجه رسیدم شانس مه ...

پزشک عمومی سال دیگه تخصص میخونه