2777
2789
عنوان

مامانایی که بچشون تند تند تب میکنن و تبشون مقاوم میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 46 پست
بچه منم خیلی مریض میشه لوزه داره اما چون کوچیکه دکتر گفت فعلا نمیشه عمل کرد باید سنش بیشتر بشه ماهی ...

عکس از گلوش گرفتن گفتن لوزه نداره اخع

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

بدغذا هست ویتامین د هم کم بود ولی من کلی شربت ویتامین بهش دادم و میدم ولی واقعا کم اوردم. الان ۵ونیم ...

۲ ساعت بعداز شیاف میتونی شربت ایپو بروفن بدی بعد دوباره سرساعت شیاف بزن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدغذا هست ویتامین د هم کم بود ولی من کلی شربت ویتامین بهش دادم و میدم ولی واقعا کم اوردم. الان ۵ونیم ...

چندسالشه ؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

امسال کلاس اول میره

بزرگم هست همین بدغذاییش بده  باعث بیشترمشکلات  متاسفانه مدارسم بازمیشن هرروزویروس میارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بزرگم هست همین بدغذاییش بده باعث بیشترمشکلات متاسفانه مدارسم بازمیشن هرروزویروس میارن

این تابستون این همه مریض شد دیگه مدرسه بره چی میشه! والا میگم کاش مدرسه آنلاین باشه اونجا ثبت نامش میکردم

۲ ساعت بعداز شیاف میتونی شربت ایپو بروفن بدی بعد دوباره سرساعت شیاف بزن

ساعت ۱۲ شب شیاف زده بودم الان بروفن دادم ولی شیاف وقتی اینقدر زود اثرش میره دیگه شربتا جای خود دارن. لرزم داره

ساعت ۱۲ شب شیاف زده بودم الان بروفن دادم ولی شیاف وقتی اینقدر زود اثرش میره دیگه شربتا جای خود دارن. ...

می دونم من پسرم بدتب بود روز اولش سخته بعدش بهتر می شه با هیچی پایین نمی یومد یه بار تا ۴۲ رفت داشتم سکته می کردم

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
اخه این عکس از همه جاش گرفتیم ازمایش نموند که نداده باشیم. لوزه نداره این فقط گفتن ویتامین د کمه اون ...

گاهیم میبینی یه چیز ساده است هااااا ولی باید دکتر یا تخصصش رو عوض کنی

من شخصا تجربه اشو دارم همش درد روده داشتم یه دکتر با آزمایش و کولونوسکوپی تشخیص نداده ولی یه دکتر تا دیده درجا تشخیص داد روانتنیه

یا

یادمه یه همکلاسیم عین ابر بهار گریه میکرد، میگفت بچه ام همش بستریه و اکسیژن نباشه خفه میشه ...

یه بار اومد شاد و شنگول که یه دکتر گفته هرچی گل و گیاه و حیون خونگی داری بریز دور، ممکنه بیماری از غبار خاک گیاه یا پرز بدن حیوان باشه

همین کارو کردیم بچه ام بهتر شد

دختر منم هر ده بیست روز مریض میشد تب میکرد،تب بالا،جوری که اول ماه مریض آخر ماه مریض

آزمایش ادرار، کشت ادرار دادیم متأسفانه عفونت ادراری و برگشت ادرار به کلیه داشت،اگر آزمایش کشت ادرار دادی که سالم بوده هیچی

اگر نه حتما بده و پیش یه دکتر دیگه برو

تب همیشه نشونه عفونت،یه آزمایش آنتی بادی هم بده ببین ایمنی بدنش در چه حده

اصلا مدل کنترل تب رو داری اشتباه میری 

اولا شیاف اولین گزینه نیست شیاف تب رو زود میاره پایین و به همون سرعت زود هم بالا می‌بره شیاف برای یه موقعیت دیگه ست نه اول کار 

دوما شیاف دیکلوفناک دیگه منسوخ شده و کاربردی برای تب نداره کاربرد اصلیش برای درد هست نه تب 

سوما دکتری که برای بیماری ویروسی آنتی بیوتیک تجویز کرده رو دیگه بهش مراجعه نکن 

بیماری ویروسی اسمش روشه ویروووووسه آنتی بیوتیک برای مشکلات باکتریاییه نه ویروسی 

آنتی بیوتیک علایم بچه رو مخفی می‌کنه فقط عملکرد گلبول های سفید و مقاومت بدن رو با اختلال روبرو می‌کنه گلبول های سفید خلع سلاح میشن علایم بیماری بصورت موقت حذف میشه ،  با آنتی بیوتیک ویروس تقویت میشه و مجدد بیماری با شدت بیشتری عود می‌کنه و میبینی بچه مجدد داره تب می‌کنه 

دیگه هرگز به دکتری که برای بیماری ویروسی آنتی بیوتیک تجویز می‌کنه مراجعه نکن چون تجویزش عمه تراپیه نه درمان 

الان هم برات میذارم چطوری تب رو اصولی کنترل کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

پسر منم همین بود تب میکرد

اول ایپوپروفن میدادم بعد ۴ ساعت  استامینوفن بعددوساعت براش شیاف دیکلو فناک تازه قرص دیازپام هم دکتر میداد که تشنج نکنه

روزای سختی برام گذشت

الآنم که بزرگ شده هنوزم بد تب هست

انگار دارو روش اثر نداره

چون قبلاً از اینکه تایم دارو برسه مجدد مثل کوره داغ میشد، دکتر می‌گفت دوباره بهش دارو بده اما نوعش رو عوض کن مثلاً اول ایپوپروفن بعد استامینوفن بعد اگه بازم رفت بالا و هنوز ۸ ساعت از داروی اول( یعنی ایپو پروین) نگذشته بود شیاف دیکلوفناک زده

می‌گفت اینطوری عوارضش کمتره

واکسن آنفولانزا تاثیری نداره؟ یعنی با اینکه واکسن زدی بازم مریض میشه؟

آنفولانزا ربطی به سرما خوردگی نداره حتی وقتی سرماخوردگی دارن نباید واکسن زده شه اثری نداره

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اصلا مدل کنترل تب رو داری اشتباه میری اولا شیاف اولین گزینه نیست شیاف تب رو زود میاره پایین و به همو ...

خب گلوش التهاب داره ینی ویروس نیس دیکه