2777
2789
عنوان

مامانایی که بچشون تند تند تب میکنن و تبشون مقاوم میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 46 پست
گاهیم میبینی یه چیز ساده است هااااا ولی باید دکتر یا تخصصش رو عوض کنیمن شخصا تجربه اشو دارم همش درد ...

این الرژی هم داره 

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

می دونم من پسرم بدتب بود روز اولش سخته بعدش بهتر می شه با هیچی پایین نمی یومد یه بار تا ۴۲ رفت داشتم ...

امروز روز سومه تا دیروز ظهر و عصر به دارو جواب میداد از دیشب دیگه به شربت ووبروفن جواب نمیده شیافم زدم سره چهار ساعت داشت اثرش میرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرهای من به شدت بد تب هستن وقتی نتونم کنترل کنم میبرم اورژانس اونجا با سرم وآمپول تبشون میاد پایین 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ساعت ۱۲ شب شیاف زده بودم الان بروفن دادم ولی شیاف وقتی اینقدر زود اثرش میره دیگه شربتا جای خود دارن. ...

دز دارو رو هم سعی کنید دقیق بدید

دکتر می‌گفت دز دارو خیلی مهمه

مثلاً شربت ایپوپروفن به اندازه یک سوم وزن در تب بالا با اجازه پزشک تا نصف وزنش مجازه

با سرنگ دقیق بکشید بدید که قاشق زیاد دقیق نیست

خب گلوش التهاب داره ینی ویروس نیس دیکه

اتفاقا گلو التهاب داره یعنی دقیقا ویروسیه وقتی بیماری رو از یکی گرفته یعنی ویروس منتقل شده سرماخوردگی آنفولانزا اینا همه ویروسیه باید دوره ش بگذره تا خوب بشه آنتی بیوتیک ممنوعه توی این موقعیت 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اتفاقا گلو التهاب داره یعنی دقیقا ویروسیه وقتی بیماری رو از یکی گرفته یعنی ویروس منتقل شده سرماخوردگ ...

گوششم ترشحات سبز اومده بیرون‌. الانم یکساعت پیش بروفن دادم ۳۸.۹ بود تبش الان

پسرهای من به شدت بد تب هستن وقتی نتونم کنترل کنم میبرم اورژانس اونجا با سرم وآمپول تبشون میاد پایین

این وسط سرم باز تب میره بالا .یا یکساعت بعدش دوباره تب میکنه

این وسط سرم باز تب میره بالا .یا یکساعت بعدش دوباره تب میکنه

ویتامین دی بدنش کم نیست ؟

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

در مورد کنترل تب 

همیشه روال اینه 

بسته به سن بچه اول با قطره یا شربت استامینوفن شروع می‌کنی بین 30 الی 45 دقیقه طول می‌کشه تا استامینوفن اثر کنه 

اگر این زمان گذشت و دیدی که تب داره نزولی میشه و کم کم میاد پایین که هیچی اگر دیدی نه بچه تبش تکون نخورده یعنی مثلاً تب 39 بوده بعد 30 الی 45 دقیقه هنوز 38 و نیم هم نشده  

دقت کن نگفتم بعد از 45 دقیقه باید تب کامل بیاد پایین همین که تب نزولی بشه یعنی داره به دارو جواب میده و تب داره کنترل میشه 

اگر دیدی این تایم گذشت و هنوز بچه تبش تکون نخورده دیگه باید تن شویه کنی 

کلا دیدی بچه تب داره همون اول طی یک ربع کامل لختش می‌کنی حتی اگر پوشکی هست پوشک رو هم در میاری 

لباس هاش رو یک دفعه در نیار 

بعد به لگن بردار آب 37 درجه بریز توش که بچه لرز نکنه

یه دستمال بزرگ بردار خیس کن و جوری بچلون که وقتی میذاری روی تن بچه و برمی‌داری قطره آب روی تن بچه بشینه ولی شره نکنه 

حالا صبر می‌کنی بدن قطرات آب رو خشک کنه تند تند به هیچ وجه خیس نمیکنی 

علوم دبستان ، بدن برای از دست دادن آب حرارت از دست میده قطرات آب خشک شد مجدد دستمال خیس میذاری و برمی‌داری 

کجاها رو خیس می‌کنی ؟ همه عروق بزرگ به جز پیشانی ، یعنی زیر بغل کشاله ران اگر پسره زیر بیضه ها ، مچ پا ، کمر شکم گردن 

تنها قسمت ممنوعه پیشانیه که ریسک تشنج داره چون یک دفعه دما رو میاره پایین 

چطوری بفهمی آب 37 درجه ست ؟ آرنجت رو بگیر زیر آب هر وقت هم دما شد آرنج دستت با آب یعنی 37 درجه ست از همین اب پر کن بچه لرز نمیکنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

در مورد کنترل تب همیشه روال اینه بسته به سن بچه اول با قطره یا شربت استامینوفن شروع می‌کنی بین 30 ال ...

حالا میبینی استامینوفن میدم تب میاد پایین ولی هی باز می‌ره بالا سینوسی هی داره تب می‌کنه دیگه اینجا میای دارو یه مرحله قوی تر میدی 

معده بچه رو پر می‌کنی هر غذایی که دوست داره بهش میدی هر چی خواست بهش میدی فقط بخوره ، بعد بهش بروفن میدی 

بروفن تب رو بسیار دیر پایین میاره ولی وقتی تب پایین اومد دیر تر مجدد می‌ره بالا 

بروفن زیر دو سال ممنوعه با شکم خالی هم ممنوعه زخم معده ایجاد می‌کنه 

اگر بچه زیر دو سال هست یا بزرگتره وقتی میبینی دو ساعت از شروع تب گذشته بهش استامینوفن میدم باز تب نه با دارو نه با تن شویه قابل کنترل نیست  (این اتفاق اصلا پرتکرار نیست آن شویه اصولی انجام بشه مگر مشکل بسیار جدی باشه که کنترل نشه )  اینجا میتونی برای جلوگیری از تشنج شیاف استامینوفن بذاری که تب رو سریع بندازه و اگر دیدی داره تکرار میشه دیگه مراجعه می‌کنی بیمارستان 

گوششم ترشحات سبز اومده بیرون‌. الانم یکساعت پیش بروفن دادم ۳۸.۹ بود تبش الان

خب پس ترشح سبز گوش می‌تونه عفونت باکتریایی باشه 

اگر بچه تند تند مریض میشه یه متخصص گوش و حلق و بینی ببر ببینه شاید لوزه سوم داره بچه 

خب پس ترشح سبز گوش می‌تونه عفونت باکتریایی باشه اگر بچه تند تند مریض میشه یه متخصص گوش و حلق و بینی ...

عکس از گلوش و قفسه سینه گرفتن گفتن لوزه نداره

حالا میبینی استامینوفن میدم تب میاد پایین ولی هی باز می‌ره بالا سینوسی هی داره تب می‌کنه دیگه اینجا ...

دیشب ساعت ۱۲ شب شیاف دیکلوفناک زدم صبح ساعت ۶هم شربت بروفن دادم. ینی کی میتونم شیاف استامیتافون بزنم امسال کلاس اول میره

در مورد کنترل تب همیشه روال اینه بسته به سن بچه اول با قطره یا شربت استامینوفن شروع می‌کنی بین 30 ال ...

ممنون ازتون🙏 ولی این موقع تب لرز شدید میکنه اصلا بزور دستمال دستمال میزنیم چون میلرزه. امسال کلاس اول میره

ویتامین دی بدنش کم نیست ؟

چرا کمه.ولی دکتر عفونی بهش قرص ویتامین د ۵۰۰۰۰ داد سه تاشو هب دو هفته خورد یکیشم یکم با فاصله خورد ولی فک کنم اثری نداشته