2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست اولین عروسی که رفتم کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4073 بازدید | 146 پست
باشه عزیزم سعی میکنم دیگه حواسم جمع کنماره دلم نمیخواد اون رابطه خراب بشه نمیگم خیلی صمیمی باشیم ولی ...

عزیزم ببخشید اگر با یک لحن تند صحبت کردم بیشتر از سر دلسوزی بود ، شمام جای دختر نداشتمی لطفا زیاد واکنش نشون نده هر چی بیشتر ری اکشن بذی اونا از عمر بیشتر اذیتت میکنن، دیگه مسئله رو ببند عذر خواهی نکن اونا فراموش میکنن ، عذر خواهی کنی دوباره یادشون میوفته ، ول کن کشش نده بابا 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

الهی بمیرم همسن منی حستو درک میکنم

خدانکنه عزیزم 

مجردی شما؟

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت ازالان بساز ببین چنتا نکته میگمت همیشه یادت باشهبا خانواده شوهر خیلی صمیمی نشو هیچوقت حتی به ...

ذخیره کردم پیاماتو عزیزم چشم ایشالله ک بتونم خوب همه رو انجام بدم

مرسی ک دلسوزانه راهنماییم کردی

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

منم برگردم عقب تو این سن ازدواج نمیکنم و هیچوقت نمیزارم بچمم زود ازدواج کنه ولی خودم شرایط سختی داشت ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر یک بخت خوب نسیبت سد شوهرت پشتت باشه دیگه هیچ مشکلی نیست فقط حواست باشه سیاست داشته باش بد خانواده شوهرت رو پیش شوهرت نگو که منفور بشی پیشش اینطوری ناخواسته حق رو ب اونا میده ، یکم صبر کن بری سر خونه زندگیت دیگه خانم خونه میشی 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

عزیرم تازه اول راهی چه بلاها که خانواده شوهر سر آدم درمیارن حساسیت رو کم کن، بعدش هم یه نصیحت خواهرانه از منی که ۱۵ ساله ازدواج. کردم داشته باش، هیچ وقت هیچ وقت خانواده شوهر حتی اگه پیامبر هم باشن نمی تونن جای خانواده ات باشن دلشون برات نمی سوزه پس فاصله ات رو رعایت کن و زیاد باهاشون قاطی نشو و حرفای دلت رو نزن که پس فردا هزار تا حرف و حدیث برات پیش بیارن

نه گلم نیازی نیست بگی اونا هم مثلا شوخی کردن باور کن متظورربدی نداشتن اگر بعدا باهم ازاون شب حرف زدی ...

اره نه نمیخواستم گلایه کنم میخواستم که خواهرشوهرم یکم ناراحتیمو درک کنه که خیلی از دستم ناراحت نباشه الان انگار باهام سرد شده البته خودمم خیلی کناره گرفتم ازش

ذخیره کردم پیاماتو عزیزم چشم ایشالله ک بتونم خوب همه رو انجام بدممرسی ک دلسوزانه راهنماییم کردی

مواظب خودت باش 💝 حتما مواظب خودت باش و سیاست زنانه رو یادبگیر از مادرت بخواه راهنماییت کنه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم ببخشید اگر با یک لحن تند صحبت کردم بیشتر از سر دلسوزی بود ، شمام جای دختر نداشتمی لطفا زیاد وا ...

نه قربونت برم میدونم خودم فهمیدم همش بخاطر خودمه هرچی هست از نادونیمه

باشه عزیزم دیگه کشش نمیدم پس

خدارو صد هزار مرتبه شکر یک بخت خوب نسیبت سد شوهرت پشتت باشه دیگه هیچ مشکلی نیست فقط حواست باشه سیاست ...

مرسی عزیزدلم چشم ایشالله شماهم همیشه خوشحال باشید

عزیرم تازه اول راهی چه بلاها که خانواده شوهر سر آدم درمیارن حساسیت رو کم کن، بعدش هم یه نصیحت خواهرا ...

مرسی از نصیحتت عزیزم بله حق باشماست کاملا

عزیزم معلومه شوهرت پسر خوبیه دوستت داره اگر مجبور شدید بری طبقه بالای خونه مادرشوهرت زیاد جبهه نگیر وزنذگی رو به خودت سخت نکن فکر کن شاید خدا بهت دوقلو داد یا دوتا بچه پشت سرهم واقعا می گم نیاز به کسی که مادرانه هواتو داشته باشه داری واینکه هر سال اسباب کشی نداری وسایلات داغون شه کمر خودت و شوهرت اوراق شه خونه داشتن اول زندگی نعمته به جای اجاره دادن پس‌انداز کنید خونه هم می خرید انشاالله

مواظب خودت باش 💝 حتما مواظب خودت باش و سیاست زنانه رو یادبگیر از مادرت بخواه راهنماییت کنه

شماهم همینطوری بازم ممنونم♥️

شماهم همینطوری بازم ممنونم♥️

ان شاء الله خوشبختیت عزیزم ❤️ 

خیلی درکت میکنم حس در ب دری حس نداری حس نخاستنت همجا و.  

ان شاالله همچی درست تر میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم معلومه شوهرت پسر خوبیه دوستت داره اگر مجبور شدید بری طبقه بالای خونه مادرشوهرت زیاد جبهه نگیر ...

مرسی عزیزم بله درست میگید

نه جبهه نگرفتم گفتم چند سال اول اشکالی نداره تا خودشو جمع کنه ولی واقعا باید رفتارمو خیلی خیلی بهتر کنم ک بتونم اونجا زندگی کنم

با این حساسیتی ک من دارم خیلی اذیت میشم 

ان شاء الله خوشبختیت عزیزم ❤️ خیلی درکت میکنم حس در ب دری حس نداری حس نخاستنت همجا و. ان شاالله همچ ...

خیلی متاسف شدم که درکم میکنید کاشکی هیچوقت هیچکس این چیزارو تجربه نمیکرد

یه خاطره خیلی بد از سال اخر مدرسه که دارم اینه یه شب شوهر مامانم از خونه بیرونم کرده بود با یه کیف رفتم خونه مادربزرگم اونم ناراحت بود ک اونجا رفتم بعد فردای اون روز رفته بودم مدرسه تو کل کلاس یه فرم دادن پر کنیم اطلاعات بنویسیم اولین سوالش آدرس محل زندگی و کد پستی بود هیچوقت هیچ سوالی اونقدر منو خورد نکرده بود😭😭😭😭😭😭الانم با یاداوریش هزار بار شکستم 

روی برگه از اشکهام خیس شد و نوشتم هیچ جایی ندارم بعدش حمله عصبی بهم دست داد

هنوز با این وجود میگم مجرد بودن خیلی راحتره از ازدواج و متاهلی

باز یه امیدی داشتم یروز از دست همشون راحت میشم الان چی