2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست اولین عروسی که رفتم کوفتم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4074 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم بنظرم با مشاور. در ارتباط باش خیلی سنت کمه و کم تجربه ای هنوز باید پوست بندازی تو قوم شوهر و ...

خیلی پشیمونم انقدر زود خودمو وارد این مسائل کردم افسردگی گرفتم اصلا حوصله ی خودمم ندارم واقعا

کاش میشد ادم برگرده عقب

هرچند زندگی خوبی هیچوقت نداشتم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

با این شرایطی که داری گلم با سیاست رفتار کن اما بی احترامی وبدی اصلا نکن بزار مادرشوهرت باهات بد نشه ...

آره واقعاهم میگم خیلی خیلی خوب و مهربونه نمیتونم با این مورد خوبیاشو بزارم کنار

ولی خب انگار خورد تو پرم یجوری اونطوری ک تو ذهنم بود خراب شد انگار هرچند هنوزم دوستش دارم

امیدوارم بتونم طرز درست رفتار کردن رو یاد بگیرم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

فکر نکن خواهر نداری چیزی از دست دادی من دیدم خواهر زندگی خواهرش رو خراب کرده یا پیش خانواده شوهر خواهرش آبروی خواهرش رو برده

خواهر شوهرت اگه هوات رو داره برای این چیزا الکی بحث نکن 

نه اتفاقا خودتو سرزنش نکنید حس میکنم چون استرس داشتی اینطور رفتار کردی

دقیقا از استرس میلرزیدم

وقتی میگم تو سن کم ازدواج نکنید برای اینکه که هنوز اونقدر بالغ نشدید که بدونید چطور باید رفتار کنید 

خیل مساله رو کش دادی منم بودم عصبی میشدم اگز خواهر شوهرت بودم

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

فدات شم۹۹درصد مادر شوهرا همینن غصه نخور

امیدوارم نسل های آینده اینطوری نباشن🥺دلم برای عروسها میسوزه

فکر نکن خواهر نداری چیزی از دست دادی من دیدم خواهر زندگی خواهرش رو خراب کرده یا پیش خانواده شوهر خوا ...

باشه عزیزم سعی میکنم دیگه حواسم جمع کنم

اره دلم نمیخواد اون رابطه خراب بشه نمیگم خیلی صمیمی باشیم ولی خب اونطوریم نباشیم که کلا دشمن شیم

راستی خواهرشوهرم نمیدونه که زندایی هاش بهم اونطوری گفتن بنظرت بهش بگم ببخشید من بخاطر این حرف ناراحت بودم؟

یا دیگه زنداییشو خراب نکنم و حرفی نزنم؟

خیلی پشیمونم انقدر زود خودمو وارد این مسائل کردم افسردگی گرفتم اصلا حوصله ی خودمم ندارم واقعاکاش میش ...

میفهممت ازالان بساز 

ببین چنتا نکته میگمت همیشه یادت باشه

با خانواده شوهر خیلی صمیمی نشو هیچوقت حتی بهترین بودن واست یا قوم شوهر

هیچوقت توی خونه اونا طبقه بالا یا پایین زندگی نکن 

بدیاشونو ب شوهرت نگو 

ریزجزییات زندگیتو نگو بدخواهرشوهر یا مادرشوهرت 

زیادی نزار شوهرت وابسته اونا باشه 

سیاست داشته باش همیشه احترام زیادی واسشون داشته باش طوری ک بخانم نتونن توهین کنن بهت بسکه باشخصیتی کسی حرفاشونو نخونه اصلا 

مرز و خط قرمز داشته باش 

ازاول وانده هرکارلازمه بکنی بکن با زبون خوش و خوبی و صد البته نظرخودت 

نزار بابت زندگیت نظربدن یا خودت یا هیکلت و.. 

نزار تو مسائل زندگیت دخالت کنن اصلا دعواهاتونو تعریف نکن نه تو نه شوهرت 

اصلا تمام ریز جزئیات زندگی گذشتتو نگو

اصلا ازاونا نظرنخواه مگر گاهی کوچیک 

و... 

مثلا دیدم گفتی مادرشوهرم بخاطر بقیه گفته عروسی بگیرین تو و شوهرت هزاری خرج نکنین و توام ازاول مشخص کن ک فامیلات طلا واست بیارن و ب مادرت یا کسی امینته بگو پولای فامیل خودتونو جمع کنه بعدا بده بهت 

یا مادرشوهرت گفته بود بیاین طبقه بالا ما گاهی کارامو بکن بگو مادرجون من خونه خودمونم بلدنبودم کارکنم و فکرکنم نیازه دخترخودتونم باشه ولی چون شمایی شاید ی روزای تونستم بیام نرمه نرمه حرفاتو ب خوردشون بده 

و....... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
باشه عزیزم سعی میکنم دیگه حواسم جمع کنماره دلم نمیخواد اون رابطه خراب بشه نمیگم خیلی صمیمی باشیم ولی ...

نه گلم نیازی نیست بگی اونا هم مثلا شوخی کردن باور کن متظورربدی نداشتن اگر بعدا باهم ازاون شب حرف زدید و شرایط جورشد می خواستی درد دل کنی بگو ولی بعنوان گلایه اصلا نکو بیشتر سو تفاهم میشه و اونا هم باهات بد میشن

وقتی میگم تو سن کم ازدواج نکنید برای اینکه که هنوز اونقدر بالغ نشدید که بدونید چطور باید رفتار کنید ...

منم برگردم عقب تو این سن ازدواج نمیکنم و هیچوقت نمیزارم بچمم زود ازدواج کنه 

ولی خودم شرایط سختی داشتم تو مجردی یه زمانی حتی جاییو نداشتم بمونم خونه ی مامانم شوهرش میگفت باید ماهی چقدر پول بهم بدی ک بمونی بابای خودم هزارتومن هم نمیداد پول نوار بهداشتیم نداشتم

خونه ی مامانبزرگ پدریم میگفت حق نداری بری دانشگاه حق نداری لباس سفید بپوشی حق نداری وقتی مریض شدی بری دکتر

۱ ماهم رفتم خونه مادربزرگ مادریم همه ی کاراشم میکردم غذاهم درست میکردم گفت اگ میشه برو من دوست دارم تنها باشم

خب ۵ سالم بود از بی مهری به یه پسر پناه برده بودم که الان شوهرمه اون شرایطم میدید اصراز میکرد ازدواج کنیم خوشبختت میکنم منم غرق رویا بودم ک وای اگه ازدواج کنم باهاش چقدر خوشبخت بشم

اینم بگم همسرم بهترین مرد دنیاست خیلی دوستش دارم مشکلم با خانوادشه بیشتر ک اوناهم بقول شما من بی سیاست و بچم