تو جرئت نداری خودکشی با روش دیگه کنی بعد جرئت این رو داری که بمیری بری جایی که معلوم نیست کجاست اصلا ...
آره جرات خودسوزی یا رگ زدن رو ندارم. ولی دلم میخواد بمیرم. منم مثل بقیه آدما از مرگ میترسم ولی این زندگی اینقدر برام آزار دهنده شده که مردم رو ترجیح میدم. اگر تو روش بهتر و مطمئن ترین برای خودکشی بلدی، من اینجام که بشنوم ف قط میخوام نتیجهش صد در صدی باشه. اصلا نمیخوام بعدش زنده بمونم و ننگ داشتن خودکشی ناموفق رو پیشونیم بخوره
کسی نمیدونه. یه هفتهس هیچ جا نرفتم و با هیچ کس حرف نزدم. با شوهرم هم قهریم. صبح میره سر کار و آخر شب میاد. بعدم میره تو اون اطاق میخوابه و اصلا همو نمیبینم.احتمالا اصلا ندونه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
اگه بعد مرگت بفهمی فردا همه چیز درست میشد چی؟بلاخره میاد مرگ بذار به وقتش بیاددنیا انقد طولانی نیست ...
اگه میخواست درست بشه، این همه سال وقت داشت درست بشه. مطمئنم هیچی قرار نیست درست بشه. هربار اینو به خودم گفتم، بعدش همه چی چندبرابر بد تر و خراب تر از قبل شده