2777
2789
من تمام تلاشمو کردم. ولی هیچ فایده ای نداشته. دیگه نمیکشم. خسته‌م. نمیخوام زنده باشم

اگه بعد مرگت بفهمی فردا همه چیز درست میشد چی؟

بلاخره میاد مرگ بذار به وقتش بیاد

دنیا انقد طولانی نیست که برای تموم کردنش عجله کنی

چشم بهم بزنی تمومه 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی.کاربری قبلیم مال سال ۹۳ بود،به دلایل امنیتی 😁از نی نی یار خواستم پاکش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو جرئت نداری خودکشی با روش دیگه کنی بعد جرئت این رو داری که بمیری بری جایی که معلوم نیست کجاست اصلا ...

آره جرات خودسوزی یا رگ زدن رو ندارم. ولی دلم میخواد بمیرم. منم مثل بقیه آدما از مرگ میترسم ولی این زندگی اینقدر برام آزار دهنده شده که مردم رو ترجیح میدم. اگر تو روش بهتر و مطمئن ترین برای خودکشی بلدی، من اینجام که بشنوم ف قط میخوام نتیجه‌ش صد در صدی باشه.  اصلا نمیخوام بعدش زنده بمونم و ننگ داشتن خودکشی ناموفق رو پیشونیم بخوره

خانوادت نمیگن غذا بخور؟ واکنش اونا چیه؟

کسی نمیدونه.  یه هفته‌س هیچ جا نرفتم و با هیچ کس حرف نزدم. با شوهرم هم قهریم. صبح میره سر کار و آخر شب میاد. بعدم میره تو اون اطاق می‌خوابه و اصلا همو نمیبینم.احتمالا اصلا ندونه

هیچی. نه آب و نه غذا. انگار خدا تو اینکار هم میخواد باهام لجبازی کنه که نمیذاره بمیرم

حالا فک کن قندت بیفته تشنج کنی چمیدونم فلجی چیزی بشی اونوقت قشنگ متوجه میشی سلامتی یعنی چی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دو سه ماه برای اونایی هست که آب میخورن و فقط غذا نمیخورن. برای کسب که آب هم نمیخوره باید کمتر از ده ...

نه عزیزم این ذهنیته که داری

خیلی زمان میبره تا اعضای بدن دونه دونه از کار بی افته

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

اگه بعد مرگت بفهمی فردا همه چیز درست میشد چی؟بلاخره میاد مرگ بذار به وقتش بیاددنیا انقد طولانی نیست ...

اگه میخواست درست بشه، این همه سال وقت داشت درست بشه. مطمئنم هیچی قرار نیست درست بشه.  هربار اینو به خودم گفتم، بعدش همه چی چندبرابر بد تر و خراب تر از قبل شده