2777
2789
هفت روز غدا نخوزدی هنوز زنده ای حداقل باید افت قند الان سراغت اومده باشهمن ت دوره افسردگی دو هفته بز ...

منم خیلی جونی ندارم. ولی گوشی رو میتونم دستم بگیرم. حداقل اینجوری یه کم حواسم پرت میشه و کمتر در رو تحمل میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دختر عمه ی من مثلا اعتصاب کرده بودکاشف به عمل اومد قبل شروع اعتصاب اندازه دو ماه تنقلات زیر تختش ...

خب اون نمیخواسته خودکشی کنه.  فقط میخواسته اداشو در بیاره. چون من تنهام و همه چی هم در اختیارم هست که بخورم ولی دلم میخواد بمیرم

خب راه مطمئن دیگه ای بد نیستم. فعلا که هفت روزه تونستم مقاومت کنم. ولی کاش زودتر تموم میشد

هفت رو هیچیییی نخوردی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگه ۷روز غذا نخورده بودی الان طاقت گوشی دست گرفتن نداشتییه روز آدم روزه میشه تا شب طاقت نمیمونه براش

نه عزیزم منم یه دوره ای به یه دلایلی غذا نخوردم

البته قصدم خودکشی نبود ولی خب یه هفته هیچی نخوردم اما اینجوری که شما میگید نشدم

سرم گیج می‌رفت و رنگ و روم شدیداً پریده بود اما اتفاقاً مدام گوشی دستم بود چون سرگرمی دیگه ای نداشتم،بعد از یه هفته که غذا خوردم انگار کامم پاره شده بود،گلوم درد میکرد و خیلی سخت عمل بلع غذا رو انجام میدادم بخاطر زمان طولانی غذا نخوردن اون شکلی شده بودم

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی.کاربری قبلیم مال سال ۹۳ بود،به دلایل امنیتی 😁از نی نی یار خواستم پاکش کنه
نمیتونی ک نخوری گرسنه ک بشی همه چی یادت می‌ره مثل رژیم میمونه

نمیدونم

شاید نتونم تا آخرش ادامه بدم.  چون از اول به امید یه چهار روز شروع کردم

ولی فعلا که هنوز دارم مقاومت میکنم

نمیدونمشاید نتونم تا آخرش ادامه بدم. چون از اول به امید یه چهار روز شروع کردمولی فعلا که هنوز دارم ...

نکن عزیزم 

نمی‌دونم چرا این تصمیمو گرفتی اما هیچکس نمیدونه فردا برامون چی به ارمغان میاره

هیچکس زنده بیرون نمیره از این دنیا،توام میمیری،همه مون می‌میریم پس بذار لااقل تمام تلاشتو کرده باشی

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی.کاربری قبلیم مال سال ۹۳ بود،به دلایل امنیتی 😁از نی نی یار خواستم پاکش کنه
نکن عزیزم نمی‌دونم چرا این تصمیمو گرفتی اما هیچکس نمیدونه فردا برامون چی به ارمغان میارههیچکس زنده ب ...

من تمام تلاشمو کردم. ولی هیچ فایده ای نداشته. دیگه نمیکشم.  خسته‌م. نمیخوام زنده باشم

من تحقیقات رو خوب کردم. قدش هم خیلی مطمئن نیست. من راهی میخوام که احتمال موفقیتش صد در صد باشه. اصل ...

الان این روش احتمال موفقیتش صد در صده 

قندت بیفته بیهوش میشه میرسوننت بیمارستان یا یه آب قند میدن بهت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه کلیپ امروز دیدم میگفت با درد زندگی کن خون تو دهنته زندگی کن یادت نره این فقط یه دوران از زندگی هس ...

منم از اینا شنیدم

بارها هم سعی کردم. ولی هر چی میگذره بدتر میشه. همه چی خراب تر و زندگی غیر قابل تحمل تر میشه