2777
2789

قرص بخور دیگه چه کاریه راحت کن خودتو اینطوری😐😐

فقط بدون عواقب داره ما مقصر نیستیم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودکشی؟این زندگی اونقدری ارزش نداره که حتی خودت رو بکشی به خاطرش وقتی که خدایی نکرده اتفاقی برات ...

نه این زندگی ارزشش رو داره و نه من برای تاثیر گذاشتن روی کسی میخوام اینکار رو بکنم. من فقط از این زندگی خسته‌م و میخوام دیگه نباشم. طاقت و تحملم تموم شده و جز مرگ هیچ راهی وجود نداره

خب راه مطمئن دیگه ای بد نیستم. فعلا که هفت روزه تونستم مقاومت کنم. ولی کاش زودتر تموم میشد

هفت روز غدا نخوزدی هنوز زنده ای حداقل باید افت قند الان سراغت اومده باشه

من ت دوره افسردگی دو هفته بزور غذا میخوردم جونی نمونده بود برام

فکر نکنم ادم دووم بیاره و احتمالا ادم میره یه چیزی میخوره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قرص بخور دیگه چه کاریه راحت کن خودتو اینطوری😐😐فقط بدون عواقب داره ما مقصر نیستیم

من تحقیقات رو خوب کردم. قدش هم خیلی مطمئن نیست. من راهی میخوام که احتمال موفقیتش صد در صد باشه.  اصلا نمیخوام یه خودکشی ناموفق داشته باشم

بله دختر عمه ی من مثلا اعتصاب کرده بودکاشف به عمل اومد قبل شروع اعتصاب اندازه دو ماه تنقلات زیر تختش ...

اون نمی خواست خودکشی کنه که اون جلب توجه میخواست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اگه ۷روز غذا نخورده بودی الان طاقت گوشی دست گرفتن نداشتییه روز آدم روزه میشه تا شب طاقت نمیمونه براش

نیازی به دروغ گفتن ندارم. منم تو اینترنت خوندم یه تا چهار روز آدم فقط دوام میاره. ولی چیکار کنم که اینقدر سگ جونم که هنوز نمردم. راه بهتری بلدی بگو