2777
2789
عنوان

خواندن قران و نورانی شدن چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 60 پست
من دنبال تفسیرشم چرا انقدر فهمش سخته. چرا هر تفسیری که می‌خونی نظر قاطع نداده.

تفسیر قرآن کار سختیه یکی از دوستام برای اینکه تفسیر اصولی یاد بگیره رفت مشهد چند سال اونجا آموزش دید فک کنم

من دنبال تفسیرشم چرا انقدر فهمش سخته. چرا هر تفسیری که می‌خونی نظر قاطع نداده.

والا نمبدونم عزیرم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندروزه قرآن میخونم، چله زیارت عاشورا هم یک هفته است شروع کردم. البته همه اینا با مشکلات و گرفتاری شدید و وحشتناکی که تو زندگیم پیش اومد شروع شد😔

اینروزا فقط زیارت عاشورا و قرآن آرومم می‌کنه کمی. 

ولی کاش قبل از این گرفتاری و حال خرابی که برام درست شده هم قرآن می‌خوندم😔😔

یکـــ زندگـــی و اینـــ همه غروبـــ ! آه

منم دقیقا مامانم هر سال م رمضون قرآن ختم میکنه مرده ها بخوابم میان و خواباش همشون معنی داره اسی تروق ...

عزیزم دعات کردم درست میشه عزیزم این حرف نزن

شهید هادی توسل کن

من چندروزه قرآن میخونم، چله زیارت عاشورا هم یک هفته است شروع کردم. البته همه اینا با مشکلات و گرفتار ...

حدیث کسا هم بخون حتما عاالیه

عزیزم دعات کردم درست میشه عزیزم این حرف نزنشهید هادی توسل کن

چجوری؟؟ از ی طرف میدونم الان زمانش نیست به وقتش درست میشه میدونم خدا حواسش هست میدونم خیلی قشنگ میچینه من به چینش خدا خیلی خیلی خيلي اعتقاد دارم از ی طرف یا وجود همه اینا باز آروم آروم نیستم 

چجوری؟؟ از ی طرف میدونم الان زمانش نیست به وقتش درست میشه میدونم خدا حواسش هست میدونم خیلی قشنگ میچی ...

عزیزم منم با این که این همه قران میخونم هنوز به وند تا خواسته هام نرسیدم ولی ته دلم محکمه که خدا به زمانش بهم میده

نا امید نشو ، شهید ابراهیم هادی انقد پاک و مهربون هرچی میخوای ازش بخواه باهاش حرف بزن عکسش بزن گوگل ببین 

براش صلوات بفرس صد درصد اروم میشی

حتماا ممنونم ی سوال اسی با همون پسری ازدواج کردی ک موتور و گوشی خریده بود؟

😄نه هنوز عزیزم موقعیتش نداره الان

حدیث کسا هم بخون حتما عاالیه

چشم. عزیزم میشه یه خواهشی ازت بکنم؟ تو که قرآن می‌خونی هرروز، میشه منو از ته دلت دعا کنی؟ یا اگه زحمتی نیست چندتا آیه به نیت حل گرفتاریم بخونی؟؟ چند روزه کارم شده گریه.. پای آبروم وسطه، پای زندگیم.. دعام کن توروخدا از ته دلت.

منم دعات میکنم و به نیتت قرآن میخونم، دعای واقعی دیگران در حق آدم خیلی جواب میده

یکـــ زندگـــی و اینـــ همه غروبـــ ! آه

چشم. عزیزم میشه یه خواهشی ازت بکنم؟ تو که قرآن می‌خونی هرروز، میشه منو از ته دلت دعا کنی؟ یا اگه زحم ...

اره عزیزم حتما برات یاسین و حدیث کسا میخونم اسمتو بگو

چشم. عزیزم میشه یه خواهشی ازت بکنم؟ تو که قرآن می‌خونی هرروز، میشه منو از ته دلت دعا کنی؟ یا اگه زحم ...

غصه نخور هیچی نمیشه عزیزم به دلم اگاهه