2777
2789
عنوان

خواندن قران و نورانی شدن چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 60 پست
محتاجم عزیزم چه جوری نورانی میشه؟ من خودم تعجب کردم مامانم اینجوری دست کشید صورتم حس کردم فرشته هارو ...

انقدر خوشگلن اصلا ی جورین قشنگ مشخصه نماز شب هم میخونند نمیدونم ولی اسی ی بار مامانم آخرین روز رمضون قرانشو ختم کرد تموم شد بعد مادر بزرگ بابام خیلی پیر بود ب مامانم گفت اونا چیه داره ریخته میشه رو سرت ما ندیدیم چیزی ولی مامان بزرگش ۸۰ سالش اینا بود ولی آلزایمر اینا نداشتا میگفت کل دارن میریزن رو سرت درحالی ک حتی ندیده بود مامانم قرآن بخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسره تو شبکه قرآن قاری بود اون خیلی چهره اش نورانی و معصوم بود🥲 چهره اش آرامش خاصی داشتمن تا حال ...

🥹🥹🥹عزیزم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
باعث کم شدن و رفع مشکلات هم شده ؟مثلا گره از کارها وا بشه

اره عزیزم من میخونم شادی امواتم یا هدیه میکنم به چند تا شهید ثوابشو دلم قرص میشه

آره شنیدم یه چیزی که خودم تجربه کردم از وقتی قرآن گوش میدم پسرم میره کلاس موسیقی نمیتونم گوش بدم مثل ...

دقیقا منم دوست دارم خونه قران پخش بشه

انقدر خوشگلن اصلا ی جورین قشنگ مشخصه نماز شب هم میخونند نمیدونم ولی اسی ی بار مامانم آخرین روز رمضون ...

وای عزیزم چه چیزی گفتی دلم لرزید 🥹🥹🥹منم امروز مامانم یه جوری رفتار کرد انگار چیزی دور منه مامانمم قلبش پاکه یه حورایی چشم سوم داره مرده ها به خوابش میرن ، دیگه نگفت کامل برام گفت نورانی فقط 

وای عزیزم چه چیزی گفتی دلم لرزید 🥹🥹🥹منم امروز مامانم یه جوری رفتار کرد انگار چیزی دور منه مامانمم ...

منم دقیقا مامانم هر سال م رمضون قرآن ختم میکنه مرده ها بخوابم میان و خواباش همشون معنی داره اسی تروقرآن میشه خودت و مامانت دعام کنید؟نمیدونم چرا اشک اومد تو چشمام ولی من خیلی خیلی بنده بدیم و خیلی خیلی محتاج خدا آنقدر هیچ راهی ندارم ک فقط معجزه میخوام ازش 

نمیدونم واقعیتش تاثیر داره یا نهمن مامانم نماز و قرآن میخونه خودم نه دیگه اعتقاد و ایمانم از دست داد ...

بخون عزیزم منم نماز نمیخونم ولی قران بخون