محتاجم عزیزم چه جوری نورانی میشه؟ من خودم تعجب کردم مامانم اینجوری دست کشید صورتم حس کردم فرشته هارو ...
انقدر خوشگلن اصلا ی جورین قشنگ مشخصه نماز شب هم میخونند نمیدونم ولی اسی ی بار مامانم آخرین روز رمضون قرانشو ختم کرد تموم شد بعد مادر بزرگ بابام خیلی پیر بود ب مامانم گفت اونا چیه داره ریخته میشه رو سرت ما ندیدیم چیزی ولی مامان بزرگش ۸۰ سالش اینا بود ولی آلزایمر اینا نداشتا میگفت کل دارن میریزن رو سرت درحالی ک حتی ندیده بود مامانم قرآن بخونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انقدر خوشگلن اصلا ی جورین قشنگ مشخصه نماز شب هم میخونند نمیدونم ولی اسی ی بار مامانم آخرین روز رمضون ...
وای عزیزم چه چیزی گفتی دلم لرزید 🥹🥹🥹منم امروز مامانم یه جوری رفتار کرد انگار چیزی دور منه مامانمم قلبش پاکه یه حورایی چشم سوم داره مرده ها به خوابش میرن ، دیگه نگفت کامل برام گفت نورانی فقط
دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
وای عزیزم چه چیزی گفتی دلم لرزید 🥹🥹🥹منم امروز مامانم یه جوری رفتار کرد انگار چیزی دور منه مامانمم ...
منم دقیقا مامانم هر سال م رمضون قرآن ختم میکنه مرده ها بخوابم میان و خواباش همشون معنی داره اسی تروقرآن میشه خودت و مامانت دعام کنید؟نمیدونم چرا اشک اومد تو چشمام ولی من خیلی خیلی بنده بدیم و خیلی خیلی محتاج خدا آنقدر هیچ راهی ندارم ک فقط معجزه میخوام ازش