2777
2789
عنوان

خواندن قران و نورانی شدن چهره

399 بازدید | 60 پست

راسته واقعا؟ من یه ساله هر روز یاسین و حدیث کسا زیارت عاشورا اینا میخونم ، مامانم بوسم میکنه دست میکشه صورتم میگه فرشته نورانی شده صورتت 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

غیر از چهرت 

کلا تو زندگیت تاثیر داشته یا نه ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیر از چهرت کلا تو زندگیت تاثیر داشته یا نه ؟

ارامش میده بهم انگار قلبم مطمعن میشه تو سختی ها مریضی ها صبور تر شدم 

آره منم داییم و سری ک دوستش دارم صورتشون نورانی دعام کن

محتاجم عزیزم چه جوری نورانی میشه؟ من خودم تعجب کردم مامانم اینجوری دست کشید صورتم حس کردم فرشته هارو دید😄

آره شنیدم 

یه چیزی که خودم تجربه کردم از وقتی قرآن گوش میدم پسرم میره کلاس موسیقی نمیتونم گوش بدم 

مثلا قبلا خونه رو تمیز میکردم آهنگ باز میکردم الان اصلاااااا نمیچسبه صداش اذیتم میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ارامش میده بهم انگار قلبم مطمعن میشه تو سختی ها مریضی ها صبور تر شدم

باعث کم شدن و رفع مشکلات هم شده ؟مثلا گره از کارها وا بشه 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

یه پسره تو شبکه قرآن قاری بود اون خیلی چهره اش نورانی و معصوم بود🥲 چهره اش آرامش خاصی داشت

من تا حالا همچین معصومیتی ندیده بودم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

آره منم میخونم خیلی از مشکلاتم حل شده خدا راشکر

من چند وقت پیش از پله ها پرت شدم پایین افتادم زمین با لگن 

همه گفتن لگنش شکست انقد صدا محکم داد بعد چند ثانیه پاشدم هیچیم نشد