2777
2789
عنوان

بابام ماشین گرفته ولی خورد تو ذوقم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 61 پست

چه تفاهمی اتفاقا ما هم لندکروز خریدیم با کنترل رنگاش عوض میشن واسه ما با کلاس تره 😌😆

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلا به دور خواهر معلومه همه چیز زیر سر اون مادر عفزیتشهاون خواهر سلطه کوچیکش مگه میزاره واسه تو خرج ...

اره اون خواهرش اونروز پنجاه هزار تومن خواست همونجا بهش داد ولی منکه ۸۲۸۷۳۶۴۸۹۲۸۲۶۵۲۶۳۷۹۲۹۱۸۷۲۶۵۳۵۷۲۸۱۹ میلیارد یورو خواستم گفت فردا میدم😑😑😑😑😑 شانس ندارممم

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
ایشالله ب آرزوت ک لندکروزه مشگیه برسی

انشالله هرچی خدا میخوای بده بهت من که آرزوم مال دنیا نیست سلامتی رو برای همه آرزو میکنم جهت فان بود تاپیک 

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
اره اون خواهرش اونروز پنجاه هزار تومن خواست همونجا بهش داد ولی منکه ۸۲۸۷۳۶۴۸۹۲۸۲۶۵۲۶۳۷۹۲۹۱۸۷۲۶۵۳۵۷۲۸ ...

اااای تف به این شانس سگی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿