2777
2789
عنوان

فقط بمونه به عنوان درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست
اره همین ارزوم شوهرم سه ماه ولم کرد رفت یه کلام گفت طلاق به چشم دیدم بچه هام اب شدن ازبین رفتن هرجا ...

مطمئن باش نور به زندگیت برمیگرده اصلا خودتو نباز بخاطر بچهات بخاطر زندگیشون زندگیت

+خدایاشکرت🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قلبم سنگین خیلی .منم دلم عمل زیبایی میخواد گردش تفریح بعد....

خیلی وقتا یه مادر بخاطر بچش همه چیو تحمل می کنه وخیلی حسرتا تودلش میمونه و تبدیل میشه به یه آدم غمگین

ولی بچها از یه سنی به بعد یه مادرشاد میخوان

اینکه تونستی شوهرتو ببخشی بدنیست

ولی اگه بخاطر بچهات تن به هرچیزی بدی بده

پس سعی کن چیزایی که میخوای داشته باشی رواز راه وروش درست از این زندگی بگیری

رابطتو،شوهرتو،حرمتتو وهرچیزی که خراب شده رواز اول بساز وترمیمش کن

وجلوی هرکسیم که حرف مفت میزنه راجع به تو وزندگیت وایسا ومحترمانه وبازیرکی بهش یه جواب کوبنده بده ودهنشو به هم بدوز😂

اینا خیلی سخته ها

برای انجام دادنشون باید جنجگجو بود

ولی جنگیدن برای یه مشکل یاغم بهتراز پذیرفتنشه!

خیلی وقتا یه مادر بخاطر بچش همه چیو تحمل می کنه وخیلی حسرتا تودلش میمونه و تبدیل میشه به یه آدم غمگی ...

نمیتونم همسرم انگارتمام کوه های پشتمو شکونده هه میخوام ببخشمش ولی نمیتونم .من حسرت همه چی رودلم موند