از یکی تو اینستا خوشم اومده، هم ظاهری هم متن هایی که مینویسه قشنگه و منم چون خودم اهل نوشتنم خوشم اومد. یه بارم رو استوریش ریپلای زدم جواب داد ولی خیلی طول نکشید صحبت. بعد دیدم تو تمام پست هاش یه بازیگر زن مجرد کامنت گذاشته و اینم جوابشو داده اکثرا با ستاره اینا، قلب نبود. تو پیج بازیگره م این کامنت زیاد گذاشته همون ستاره، تعریف از صداش و آتیش و اینا. دختره زیاد جواب نداده تو پیج خودش. دختره ده سال ازش بزرگتره و با هم نیستن احتمالا چون کامنتا قلبی نیس. طراح لباسش بوده انگار یه بار و تو یه فیلمی هم همکاری ای داشتن. خب حالا این پسره ارزش پیگیری داره یا بیخیالش بشم. نظرتون؟
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
تو واقعیت چطوره که توی مجازی چطور باشن خواهرم این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقی ...
ببین خب منم الان پیج مجازی دارم پس ینی ادم بیخودی هستم. این بیشتر در مورد اون علافایی ک میگن سلام خوبی صدق میکنه ولی اگ ادم خودش از یکی خوشش بیاد شاید فرق کنه. و اینک اشنایی مجازی قرار نیس مجازی بمونه بعدش حقیقی میتونه بشه البته اگ تفاهم باشه و هردو نفر بخان
خب منم نمیگم میخوره حتما ک. بالاخره ادم از یکی خوشش میاد ب یه بهونه سر حرفی باز میشه میبینی طرف چقد مایل ب صحبته اونم تمایلی داره ب گپ زدن، بعدش ب ارتباط و این چیزا. اگرم نه ک خب زوری نیس ک ادم میپذیره. ولی حرفم سر این هست ک ایا اصلا طرف ارزششو داره همون یه ذره نخو بهش داد یا داستان میشه. سز همین توجه ظاهریش ب یکی دیگ
بهتره بگی آشنایی منجر به کات منجر به شکست روحی مخصوصااااااا دخترا کلا ۹۸ درصد این روابط کات هساون ۲ ...
والا گلم همین نینی سایت سرچ کنی خیلیا مجازی اشنا شدن. منم نگفتم هر پسر الدنگی ک. یکی ک سرش ب تنش بیارزه.
ببین خب منم الان پیج مجازی دارم پس ینی ادم بیخودی هستم. این بیشتر در مورد اون علافایی ک میگن سلام خو ...
بله دیگه ولی مگه برنامه محفل ندیدین که دختره عاشق پسر همسایه شون میشه ولی پسره خبر نداره و دختره اونقد گریه کرد از امام حسین و حضرت ابلفضل خاست که این پسر اومد خاستگاریش