2777
2789
عنوان

آیا این پسره ارزش نخ دادن داره یا ن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 21 پست
مگه طراح لباس نیست ؟ 🤦🏻‍♀️ولی ول کن واقعا اینجور چیزا اصلا نمیشه به خصوص مجازی ...

ببین نه اون بازیگره میگم طراح لباس این بوده. حالا چ لباسیو نمیدونم 😂 اصن نمیدونم چجور ارتباطی دارن فک کنم مث دوست معمولین 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بله دیگه ولی مگه برنامه محفل ندیدین که دختره عاشق پسر همسایه شون میشه ولی پسره خبر نداره و دختره اون ...

یعنی سمت گناه و صحبت با نامحرم و چت با نامحرم نشد و خدا براش جبران کرد

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه داری

یکی دیگ همکار این یارو بهم پیام داد کلی هم حرف زدیم ولی اون پیشنهاد نداد. دنبال سرگرمی بود 😐 بعد دیدم سر صحبت باز کردن انقدم سخت نیس و بد نیس ادم امتحان کنه گاهی. البته من قصدم سرگرمی نیس و اگرم طرفم تحویل نگیره دیگ ادامه نمیدم 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بله دیگه ولی مگه برنامه محفل ندیدین که دختره عاشق پسر همسایه شون میشه ولی پسره خبر نداره و دختره اون ...

عزیزم من گوشم ازین حرفا پره. میخای برات تعریف کنم چی ب سر خودم اومد وقتی عاشق شدم دو بار. دفعه اول وقتی خسته و دلتنگ بودم رفتم حرم کلی دعا کردم اگ صلاحه بشه، اگ نه از دلم بره، اتفاقا پسره هم پشت من رفت مشهد و اونم قطعا برا ازدواجش دعا کرد. میدونی چی شد. وقتی برگشتم سعی کردم نگاش نکنم دلم نلرزه ولی اون اومد جلو حرف زدیم درباره مشهد. گفتم خدا شاید این یه نشونه ست. اما تهش چی شد؟! نه مهرش از دلم رفت ن بهش رسیدم. چن هفته بعد رفت خواستگاری الانم زن داره! بعد از اون عاشق یکی دیگه شدم براش گریه هم کردم. یه روز بغل دستش نشسته بودم ازش کمک بگیرم. همکار بودیم. وضعیت طوری بود ک برا انجام اون کار دستم ب دستش میخورد ولی من گفتم دستتو بذار اونطرف تر! من نخواستم دستم ب دست کسی بخوره که عاشقش بودم! ب خدا گفتم این همه پاک موندم اینو دیگه بهم بده اگه بدیش من دیگه هیچی ازت نمیخوام ولی نداد! حتی رفتم بهش گفتم ولی اون دلمو شکست و رفت. 

این بود نتیجه پاکدامنی و عشق پاک داشتن و کاری نکردن و فقط دعا کردن من. شما یه چیزی تو تلویزیون میبینی احساسی میشی فکر میکنی همیشه همونطوره. چون تو تلویزیون نمیان داستان دعاها و توسل ها و التماس هایی ک با پاکی بود ولی ب وصال نرسید تعریف کنن. الان شاید بخوای بگی حتما ب صلاحت نبودن ، اوکی ولی چرا بعدش خدا یه آدم بهتر برام نفرستاد ک صلاحم باشه. چرا بعد اینا هر چی دیدم لاشی و دنبال سرگرمی بودن!؟ بخدا حرف زدن راحته باید ببینی دختری ک خواست پاک بمونه چقد غصه خورد. تازه همه این حرفا کنار من ک نخاستم برم با یارو رابطه ج برقرار کنم. چت گناهه، سلام گناهه، نگاه گناه، پس از کجا باید یه آشنایی برقرار بشه 😕😐

عزیزم من گوشم ازین حرفا پره. میخای برات تعریف کنم چی ب سر خودم اومد وقتی عاشق شدم دو بار. دفعه اول و ...

شیطان همیشه از کم شروع میکنه ولی به کم قانع نیست 

و اینکه تو خیلی باید صبوری کنی با یه ماه ۲ماه که نمیشه و خدا صلاح ندونه شاید و خدامیداند وشما نمی‌دانید 

شیطان همیشه از کم شروع میکنه ولی به کم قانع نیست و اینکه تو خیلی باید صبوری کنی با یه ماه ۲ماه که نم ...

شما مگ میدونی چن وقت فکرم درگیر اونا بود و چن وقت گذشته. کجا اشاره کردم یکی دو ماه. ببخشید شما مذهبیا همه چیو میخاین توجیه کنید با قسمت و حکمت و گناهه و فلان. خوش ب حال تون ک دور و برتون پر دلسوز و واسطه ازدواج و انواع فرصت های ازدواج سنتی و خواستگار بود دختری ک ازدواج سنتیش جور نشده دلسوز نداشته باید خودش دست ب کار بشه. شرایط همه مث هم نیس گلم

شما مگ میدونی چن وقت فکرم درگیر اونا بود و چن وقت گذشته. کجا اشاره کردم یکی دو ماه. ببخشید شما مذهبی ...

نه اشتباه نکن گره ازدواج فقط بدست خداست و بس

صدقه پنهانی زیاد بدین