2777
2789

منم پسرم می‌ره کلاس اول لوازمشو کلا مارک آریا خریدم 

پسرم لحظه شماری می‌کنه مدرسه ها باز شه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی ذوق دارم😍.لوازمو خریدیم دیگه دوشنبه باید بره.البته سه هفته هم تابستون براشون کلاس گذاشتن

منم ذوق دارم استرس دارم لوازم خریدم این هفته سه روز رفتن 

شنبه عصر تالار گرفتن دعوت کردن برا جشن یکشنبه جلسه دوشنبه جشن کوچیک تو کلاسشون و کتاب و جزوه و.... میدن🤩

من خیلی ذوق دارم😍.لوازمو خریدیم دیگه دوشنبه باید بره.البته سه هفته هم تابستون براشون کلاس گذاشتن

پیش دبستانی رفته بود؟

آخه مدرسه ی پسرمم از اول شهریور کلاس گذاشتن البته برای بچه هایی که پیش دبستانی نرفته بودن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

[😍QUOTE=395548244]منم ذوق دارم استرس دارم لوازم خریدم این هفته سه روز رفتن  شنبه عصر تالار گرفتن دعوت کردن برا ج ...[/QUOTE]

کتاب های پسرمنو دیروز دادن امشب جلدشون کردم 

منم پسرم می‌ره کلاس اول لوازمشو کلا مارک آریا خریدم پسرم لحظه شماری می‌کنه مدرسه ها باز شه

چیا مثلا به ما که گفتم خمیر و آبرنگ و.... نخرید خودمون می‌دیم 

کیف و دفترو مداد جامدادی کلربوک و برگه آچار مقوا کاغذ رنگی و چسب و... خریدم

پیش دبستانی رفته بود؟آخه مدرسه ی پسرمم از اول شهریور کلاس گذاشتن البته برای بچه هایی که پیش دبستانی ...

پسرم پیش دبستانی رفت.کلا برای همه پایه ها ۳هفته کلاس میذارن تو تابستون.برای آشنایی با معلم،هم کلاسی ها و مدرسه

چیا مثلا به ما که گفتم خمیر و آبرنگ و.... نخرید خودمون می‌دیم کیف و دفترو مداد جامدادی کلربوک و برگه ...

همین هایی که گفتی خریدم بعلاوه ی چوب خط و چینه 

دختر من میره امسال کلاس اولغم‌ عالم رو دلمه امشبشاید نتونم تا صبح بخوابم اصلا خدا برای ‌کسی نیاره حا ...

چرا خواهر چرا ناراحتی

فنر نزدی؟

نه نزدم فقط جلد کردم که بعداً اگه معلمش گفت میبرم بیرون میدم سیمی می کنن آخه وقتی کتاب رو گرفتم فقط مدیر و معاون بودن ازشون پرسیدم گفتن معلمشون خودشون بهتون اطلاع میده