2777
2789
عنوان

امشب اولین شبی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه بی ادبی تازه یه متن ساده رو هم متوجه نمیشی! عجیبه که هم وقیحی هم نفهم

من اکثرا فردا کلی کار دارم اما از صبح درگیر کارای روز قبل مثل ظرف شستن و غذا و جارو هستم تا شب. و به کارای مهمم نمیرسم

غذا ک کار فرداست منظورم اینه از کارای امروز چیزی نمونده مثلا ظرف نشسته یا خونه ی نامرتب

همیشه بلافاصله بعد غذا ظرفارو میشکرم شب قبل خوابم مرتب میکنم‌خونه رو ک بیدارشدم حس خوبی بگیرم بعد کوزت گری مو شروع کنم دوباره

من هر شب اینطوریم . یه نقطه کار بمونه برای فردا دییییییووووونه میشم . اصلا خوب نیست اینطوری ولی من بدبختی نمیتونم خوابم نمیبره . کارگر خونه که نیستیم هر روز همه چی ۱۰۰ درصد اوکی باشه ولی من نمیتونم خودمو راضی کنم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

من اکثرا فردا کلی کار دارم اما از صبح درگیر کارای روز قبل مثل ظرف شستن و غذا و جارو هستم تا شب. و به ...

اره منم تا امروز همین بودم ولی امشب همه چی اوکیه 

فردا با انرژی سرصبح بیدارم 😍

من فرداباید پاسم غذادرست کنم ظهرم برم باشگاه بعدم برگردم خونه خواهرزادم قراره بیاد پیش دخترم تا شب

خب اینا ک گفتی کارای فرداست 

منم باید غذا بپزم ، با بچم وقت بگذرونم ، حیاطو تمیز کنم (۵۰۰متره)

کیک بپزم ببرم برا خونه نویی دوستم 

شبم بعد از خواب بچه جزوه بنویسم