2777
2789
عنوان

تا حالا تاوان دادن کسی که عذابتون داده رو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 83 پست

اره . ولی ارزشی نداشت .

چون ۱۵ و ۱۶ سال از روش گذشت تا تاوان بدن 

تاوان رو از همون لحظه ها که به ادم ضربه میزنن  باید بدن .  نه سالها بعد .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر 

طرف ۹۸ سالشه شاد و خرم هنوزم ظلم میکنه!

دیروزم اومده بود خونمون یه دعوا درست کرد و رفت

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

اره . ولی ارزشی نداشت .چون ۱۵ و ۱۶ سال از روش گذشت تا تاوان بدن تاوان رو از همون لحظه ها که به ادم ض ...

دقیقا منم اگر بخوان تاوان دادنشون چندین سال طول بکشه دیگه به چه درد من میخوره 

دقیقا منم اگر بخوان تاوان دادنشون چندین سال طول بکشه دیگه به چه درد من میخوره

اره همینه .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره پدرم با شوهر سابقم دست به یکی کرد

پسرمو ازم گرفتن داشتم ضجه میزدم

یه ماه از روش گذشت

برادر ناتنیم تو آتیش سوخت فوت کرد

بابام گریه میکرده که پسر دخترمو ازش گرفتم

خداهم پسرمنو ازم گرفت

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه ندیدم فکر میکنم متر و مقیاس ما آدم ها متفاوته 

برای همین منتظر تاوان دادن بقیه ایم. در حالی ک باید دو طرف رو با هم ببینیم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اره دیدم...ولی میدونی چیه خودم یجایی یه نفرو دلبسته خودم کردم و تو همین حین یه خواستگار خوب اومد برام در واقع عاشقش شدم و اون قبلیه رو ول کردم با بهانه های مختلف ردش کردم اخرشم بهش نرسیدم به بدترین نحو ازش جدام کزدن و گیر اکس خیانت کارم شدم که بی چشم و روترین ادم روی زمینه خیلیم تلاش کردم که به اکسم برنگردما ولی خونوادم کار خودشونو کردن و اونم بیخیال نشد الان یه زندگی تباه دارم خدمتتون💔

نه والا روز به روز خوشبخت تر و سر و مر و گنده تر میشن

منم چون میبینم روز به روز سرحال تر میشن و من دارم بدبخت تر و داغون تر میشم گاهی شک میکنم عدالتی باشه 

خواهرشوهر خیلی ذات خراب بود

حسود و بیشرف

کلی اذیت کرد منو

در نهایت سه تیکه طلا و پولمو اومد از خونه دزدید

واس خاطر شوهرم و پدرشوهرم دیگ پیگیر نشدم 

با خودم گفتم شاید با این طلا آروم بگیره از من بکشه بیرون

ولی بازم میبینی کرم میریزه

۲۱ سالشه زن یه پسر ۳۰ ساله شد ک دو تا زن طلاق داده

طرف رسما هیچی نداره و تو یه ده میشینن 

یارو قدش ۱۵۰ سانته و لاغر شدیدا و بابا نداره و کارگره

زنهای قبلی طرف به خاطر اینک مادرششوهرشون تو خیابون کتکشون زده فرار کردن

الان یه ساله عقد کردن

دائم درگیر هستند و صداشون میاد 

دارن تدارک عروسی میبینن ولی فک نکنم عین ادم زندگی کنن

من خیلی سعی می‌کردم خوب باشم باهاش کاری بهش نداشته باشم ولی اون حسود بود بقدری این حسادتش زیاد بود ک شماره منو داده بود به چنتا پسر ک مزاحمم بشن و شوهرم با من مشکل پیدا کنه!

زندگی همین الانش کارماس دیگ 

کارمای اذیت های منو و دزدیدن طلاهام

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

اصلا گیریم که مجازات بشه دیگه به حال من چه فرقی می کنه؟

حداقل دلمون خنک بشه خانواده شوهرم چند نفرشون جاریم رو خیلی اذیت کردن تاجایی که کارش به قرص های اعصاب و روان کشید الان دارن بهش می‌خندن و میگن این از اول روانی بود با اینکه همیشه جوابشون رو میداد ولی دیگه کم آورد و قطع رابطه کرد ، الان دیگه سوژه ندارن چون جاریم قهره همشون ریختن روی من تا عذابم بدن واقعا تاوان دادنشون برام قشنگ ترین هدیه دنیاست

آره ولی کاش اینجوری تاوان نمی داد چون با تاوان دادن اون من دارم عذاب می کشم.

من درسم خیلی خوب بود، سمپادی بودم. اون موقع که من کنکور دادم  ریاضی رو بورس بود کسایی که تاپ بودن میرفتن ریاضی. من نه به خاطر ترند بودن ، به خاطر اینکه واقعا ریاضی دوس داشتم و کارای مهندسی بیشتر با روحیه ام سازگار بود رفتم سمت مهندسی.

برادرم بهم حس ناکافی بودن می داد. شما فکر کن من یه جوون پر از ذوق و شوق و رویابافی در مورد آینده بودم ولی اون بهم می گفت ته تهش بری تو یه اداره چای بریزی! یا می گفت هیچ خری نمیشی، یا می گفت تو اگه عقل داشتی الان پزشک بودی نه مهندس که عین پشکل ریخته(با عرض معذرت از همه مهندس های سایت)

بعد برای اینکه منو زجر بده دخترش رو که اون موقع ابتدایی بود خانم دکتر صدا می کرد. می گفت دخترم امیدوارم در آینده پزشک بشی و باعث سرافرازی من نه مثل عمه ات عمله بشی🥺

اینقدر تحقیرم کرد که من افسردگی گرفتم اونم توی ۲۱ سالگی در حالی که دانشجوی مهندسی بودم توی دانشگاه تهران 😭

الان دخترش ۵ ساله داره کنکور میده. همون سال اول یعنی ۱۸ سالگی تشنج کرد و افسردگی گرفت و خیلی منزوی شد و نتونست درس بخونه. من دخترش رو خیلی دوست دارم چون مثل باباش نیست ولی روزگار چرخیده و اون داره همون دارویی رو مصرف می کنه که روزی من می خوردم. داداشم میگه حتی پرستاری و مامایی هم قبول بشه خوبه پزشکی نخواستم ولی اون بچه طفل معصوم مریضه...

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤