2777
2789
عنوان

تا حالا تاوان دادن کسی که عذابتون داده رو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 83 پست
اخی چقدر بدمیدونی تولد ازدواج مرگ قسمته دست خودمون نیس

می‌دونی دلم ازاین میسوزه که مادرم مخالف شدید ازدواجم بود و حتی خواستگاری رو بهم زد ولی من احمق نفهمیدم خیلی به مادرم التماس کردم و تهدیدش  گفتم اگر نذاری ازدواج کنم خودکشی میکنم ، که الان دودستی گند زدم به زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالت بود اونموقع؟عیبی نداره عزیزم انشالله از این بعدش درست میشه

۲۱ سالم بود  وبرای فرار از خونه پدری ازدواج کردم که از چاله افتادم توی چاه لطفا دعا کن صاحب خونه مستقل بشیم و از اینجا بریم 

من شوهرم بعد از ده سال گذاشت حامله بشم چنان بلایی به سرم آوردن شد بدترین کابوس زندگیم

خدا ازشون نگذره منم کاملا درکت میکنم چون بچه ام دختر بود اصلا منو آدم حساب نکردن 

تاوان دادن کسی که ازارم داده نه ولی یکی از آشناها با دوست دخترش ازدواج نکرد دختر التماسشم کرد پسر ال ...

شبیه داستان کن با اندکی تغییر

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/