2777
2789
عنوان

دانشجو معلم ها و معلم‌های عزیز یلحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 49 پست
هم علاقه دارم هم والا ترازم تراز واقعا خوبی بوداین اطرافیان خیلی بی سواد هستند و چون اطلاعاتشون خیلی ...

ولشون کن بابا ،اصلا نباید حرف دیگران برات مهم باشه 

مبارکت باشه قبولیت .

ان شاءالله که موفق باشی تو این راه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کسیو میشناسم که الان استخدام رسمی وزارت بهداشته

ولی امسال گف میخوام انصراف بدم بشینم برای اموزش پرورش بخونم

چون هیچ شغلی مثل معلمی برای یک خانوم نیس

اینو همه میدونن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
کاش جسارت داشته باشم اینو بگم واقعا

دقیقا شرایط شما را داشتم و همین حرفا رو شنیدم و سکوت کردم اما از یه جایی به بعد کات کردم باهاشون. دختر عمه م عاشق و شوهر به درنخوری نصیبش شد دیپلم ردی هست به من تیکه مینداخت

ولشون کن بابا ،اصلا نباید حرف دیگران برات مهم باشه مبارکت باشه قبولیت .ان شاءالله که موفق باشی تو ای ...

بله دیگه مجبورم یاد بگیرم بیخیالی رو 

مرسی عزیزم❤️

دقیقا شرایط شما را داشتم و همین حرفا رو شنیدم و سکوت کردم اما از یه جایی به بعد کات کردم باهاشون. دخ ...

دقیقا مشکل اینه آدمی که تجدید میاره اینو میگه و این خیلی عذاب آوره واقعا

تو که میدونی از رو حسادت میگن خوب جوابشونو بزار کف دستشون.بگو خیر اشتباه به عرضتون رسوندن قبولی تو فرهنگیان همچین راحتم نیست چون من این راهو رفتم‌میدونم،کسی که تا نهم خونده درک نمیکنه چقد سخته 

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دقیقا مشکل اینه آدمی که تجدید میاره اینو میگه و این خیلی عذاب آوره واقعا

آره واقعا بعضیا خودشون هییییچ گ..هی نیستن اونوقت موفقیت بقیه رو هم هیچ میکنن از بس حسود و عقده این

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

استخدام سیکل نداریم دیگه اون مال دهه ۶۰ و ۷۰ بود ...تو هر رشته و هر کاری بری باز کسایی هستند که از سر ناآگاهی یا حسادت یا هرچی ته دلتو خالی میکنن .تو اینقدر قوی باش و راه خودتو برو تا آسیب نبینی