2777
2789
عنوان

دانشجو معلم ها و معلم‌های عزیز یلحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 49 پست
تصمیم گرفتم این جمله آخر و بکار ببرم دیگه واقعا

بخدا،من جات باشم میگم شما که این راهو نرفتی چجور راجبش نظر میدی؟من خودم راهشو طی کردم بشدت سخته و کار هر کسی نیست.باسواد شدن سخته

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

تو اگه از جایگاهت راضی باشی ناراحت نمیشی با حرفاشون

من هروقت احساس ضعف کنم بهم میریزیم

اگه خودت راضی حرفی نیست

معلمی هم مهمترین شغل جامعه هست

سعی کنید خیلی باسواد باشید

مدام مطالعه داشته باشید

درس زندگی هم بدید به بچها ن فقط کتاب

پ ن

معلم نیستم حسابدارم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگ بودم تو چشم طرف نگاه میکردم و یه لبخند عمیق میزدم و میگم موفق باشی

یا در جواب به استخدامی همه با لبخند میگم خداروشکر

و اصلا گارد نمیگیرم چون اون طفلی به اندازه ی کافی، ناکافی بودن خودش رو پذیرفته ک اینجوری حرف میزنه فقط روش نمیشه بگه منم در مرام خودم نمیبینم به خاطر این چیزا با کسی بحث کنم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

تصمیم گرفتم این جمله آخر و بکار ببرم دیگه واقعا

عزیزم از کی شروع کردی ب خوندن که قبول شدی؟

و اینکه روزانه چند ساعت میخوندی و مشاور داشتی یا نه؟

لطفا جواب بده ب راهنماییت نیاز دارم منم دارم برای فرهنگیان میخونم

تو اگه از جایگاهت راضی باشی ناراحت نمیشی با حرفاشونمن هروقت احساس ضعف کنم بهم میریزیماگه خودت راضی ح ...

ببین عزیزم روز قبولی بشدت خوشحال بودم و این یعنی از جایگاهم راضیم 

ولی خب وقتی کسی میاد به صورت کاملا علنی به رشته شما توهین میکنه و میگه چرت ترین آدماهم میرن این رشته خب آدم ناراحت میشه 

البته یه جوابی دادم ولی احساس میکنم خیلی جمله سنگینی بکار برده و جوابم کافی نبوده

راجع به جملات آخرتون هم چشم عزیزم❤️

ببین عزیزم روز قبولی بشدت خوشحال بودم و این یعنی از جایگاهم راضیم ولی خب وقتی کسی میاد به صورت کاملا ...

ببین واقعا معلم بی مسئولیت (لفظ بهتریه این) هم داریم

بعضیا از رو عصبانیت میگن

خودم انقدر تجربه معلم کم سواد داشتم که نگو

اما درکل معلمی خیلیی خیلی شغل مهمیه شما باسواد باش بخدا بچها میمیرن برات

من هنوز معلمای دوران مدرسم دعا میکنم اون خوباشو

هر کسی هم اینو گفت بگو مهم اینه من از جایگاهم راضیم

و علف باید به دهن بزی شیرین بیاد که اومده

پس حرفی نیست

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

عزیزم از کی شروع کردی ب خوندن که قبول شدی؟و اینکه روزانه چند ساعت میخوندی و مشاور داشتی یا نه؟لطفا ج ...

کنکور فرهنگیان خیلی کم خوندم در حدی که صرفا بعد عید روزی ۲ ساعت تست هوش و استعداد میزدم و ۲ هفته مونده به کنکور کتاب آقای قرائتی رو خوندم دینی هم دروس تعیین شده رو کامل حفظ کردم 

ولی برای خود کنکور و همچنین آزمونهای نهایی خیلی خونده بودم و سال آخر کل روزم درگیر بود تو کتابخونه 

مشاور هم نه نداشتم

برای مصاحبه هم عمومی یک هفته ۲ تا جزوه خوندم 

و تخصصی یک هفته روزی ۴ ساعت وقت گذاشتم یه کانال ویسکال میذاشت اونارو میدیدم و با خودم تمرین میکردم 

نتیجه آزمونهای نهاییم(خیلی خونده بودم) و مصاحبم(کم وقت گذاشته بودم) خیلی خوب بود و بنظرم دلیل قبولیم همینا بودن عزیزم

موفقیتتوتبریک میگم، انشاءالله معلمی باسواد،دلسوزوبامسئولیت باشی ودانش آموزاتومثل فرزندان خودت بدونی.منم معلم بازنشسته ام ودختروعروس وپسرمم دانشگاه فرهنگیان هستند وبودند.خداروشکرهرسه تاشون رتبه های خوبی داشتندورفتن معلمی.شایدحقوقش نسبت به ادارات دیگه کمترباشه،که هست.امابرای خانماکه کافیه،وقت رسیدگی به امورات شخصی و خانوادگی رو دارندوبرای آقایون هم می تونندشغل دوم داشته باشند.ناراحت نباش دخترخوبم ایناازروحسودی میگن این حرفارو.منم برای قبولی بچه‌هام شبیه این حرفاشنیدم ولی مهم موفقیت فرزندانم واستقلال مالیشونه ازسن پایین واینکه معلمی شغل انبیاست که هرکسی ازعهده ش برنمیاد.سعی کن علاوه برکتابای درسی به دانش آموزانت درس زندگی واخلاق وانسانیت ودین هم بدی تابرای آخرتت هم کاری کرده باشی.درضمن فرهنگیان هم می تونندادامه تحصیل بدن.پسرخودم توسن سی سال 

انشاءالله دکتراشومی گیره.

موفقیتتوتبریک میگم، انشاءالله معلمی باسواد،دلسوزوبامسئولیت باشی ودانش آموزاتومثل فرزندان خودت بدونی. ...

مرسی عزیزم از متن خوبت 

چشم حتما همین کارو میکنم❤️