2777
2789
عنوان

چرا انقدر تو این سایت از آقایون متنفرن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 55 پست
تو اینستا ببین چقدر به دخترا بی احترامی میکنند البته دخترا جوابشونو دادیم

دقیقا یه سریاشون انقد وقیحن اصلا معلوم نیست سرچه سفره ای بزرگ شدن اگه توطویله بزرگ میشدن بهترتربیت میشدن خیلی راحت می‌نويسن زن فقط واسه رابطه جنسیه و تنوع باید باشه و این گوه خوریا 

نمی‌دونم والاهم متنفرن هم برا شوهر گریه می‌کننالبته اگه آقایی تو تاپیک نامناسب پست بذاره حق داریم به ...

درسته👌

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شما برین اینستا توییتر و... همش جو همینطوری شده کلا جامعه رو کشوندن به این سمت از عمد

به خدا ازعمدنیست واقعا یه سریا مرد نیستن نر هستن اگه طرز فکرشون راجع به خانوما روبدونی توام مردستیزمیشی 

تو این سایت تناقض موج میزنه از اونور میگن دوس پسر داشتن و رابطه باهاش خوبه از اونور میگن لعنت به مرد ...

😂😂

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله 

با آقایان مشکل ندارم با برخورد آقایان در تاپیک ها ، با آنلاینی شون در تاپیک های جنسی و درخواست های دوستی به قصد های مختلفشون مشکل دارم

و تعداد مردی که این رفتارها رو نداشته باشه توی سایت کمتر از سه تا دیدم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

منم برام سواله واقعا حالا خودم با حضورشون موافق نیستم چون ب هر حال حرف از بدنمون و ... میزنیم ولی وا ...

من موافق این نیستم که الکی ب اقایون تو واگن خانما میپرن ولی اگه تجربه داشته باشین از تعرض تو مکانای عمومی خصوصا مترو

میبینین دیگه یسری خانوما انقد عاصی شدن ک تر و خشک رو باهم میسوزونن 

یا مثلا طرف شب خسته و کوفته از کار برمیگرده میاد تو واگن خانما راحت باشه چون بهرحال خیلیا تو جامعه ما همچین مدلی‌ان

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
تو این سایت تناقض موج میزنه از اونور میگن دوس پسر داشتن و رابطه باهاش خوبه از اونور میگن لعنت به مرد ...

معصومه خانم شما حرص نخور 

مردی که آدم باهاش دوست بشه با مردی که توی سایت ول بگرده فرق داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من موافق این نیستم که الکی ب اقایون تو واگن خانما میپرن ولی اگه تجربه داشته باشین از تعرض تو مکانای ...

عزیزم نظرت درسته .امضات چه باحاله😁

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

به خدا ازعمدنیست واقعا یه سریا مرد نیستن نر هستن اگه طرز فکرشون راجع به خانوما روبدونی توام مردستیزم ...

میدونم بخدا همه چیو توی جامعه دیدم و میبینم ولی بنظرت خیلی افراطی نشدن همه؟ انگار دوران بچگیامونه که دختر پسرا دعوا میکردن

خدااااا اداااا واییییییییییی تو منطق نداری

کلا قدرت تمییز روابط رو ندارین اگ اینجوریه هرکی نامزد یا شوهر داشته دیگه باید باهرمردی تو هر حالتی راحت باشه

امیدوارم این حرفا حداقل از روی ناپختگی و بچه‌سالی باشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد