2777
2789
عنوان

چرا انقدر تو این سایت از آقایون متنفرن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 55 پست
عزیزم نظرت درسته .امضات چه باحاله😁

اخه کاربریام قدیمی بودن یکیشون مقصر بودم اره ی حرفی زدم پرید ولی یکی دوتای دیگش ناحق بود واقعا🥲😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آدم نرمال و سالم به این راحتی توهین و بی ادبی نمیکنه. چیزی که من متوجه شدم افرادی که اینجوری توهی ...

با جمله اولت موافقم 👌

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

اخه کاربریام قدیمی بودن یکیشون مقصر بودم اره ی حرفی زدم پرید ولی یکی دوتای دیگش ناحق بود واقعا🥲😂

عزیزززم😂😂زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد😁

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عزیزززم😂😂زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد😁

اره دیگه تاپیکای خاص با احتیاط میرم😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
معصومه خانم شما حرص نخور مردی که آدم باهاش دوست بشه با مردی که توی سایت ول بگرده فرق داره

😂😂

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله 

میدونم بخدا همه چیو توی جامعه دیدم و میبینم ولی بنظرت خیلی افراطی نشدن همه؟ انگار دوران بچگیامونه که ...

تقصیر پسراس وگرنه دخترا احساسین مطمئن باش خیلی بااحساسشون بازی شده که اینطوری شدن

اگه اونجا زن هست حداقل مثل مردا چندش و مزاحم نیستن و چرت و پرت نمیگن سرشون تو کار خودشونه

درسته ,  زن طبعیت خودش رو داره 

احساس میکنم یه جور غریزه هست توی مردا به طوری غریزی اینکارارو انجام میدن

https://harfino.space/0e44181a3c65eae لینک ناشناس🎀

درسته , زن طبعیت خودش رو داره احساس میکنم یه جور غریزه هست توی مردا به طوری غریزی اینکارارو انجام م ...

نه عزیزم سعی نکن بیشعوری یه سری افراد رو توجیه کنی 

همش بستگی به تربیت خانوادگی داره اگه یه سری از خانواده ها از بچه فقط درست کردنشو بلد نبودن و به ذره رو تربیتش کار میکردن الان اینجوری نبود 

افرادی هم هستن که همچین کاری نمیکنن

خوبه یه غریزه دستتون گرفتین تجاوز و خیانت و مزاحمت و همه کثافت کاریایه مردا رو ماسمالی می‌کنین  

شاید از نظر قوانین ورودشون تو این سایت اوکی باشه ولی از نظر اجتماعی اصلا درست نیست

و اینکه به هر حال نصف خانوما از اقایون دل خوشی ندارن طبیعیه نسبت به کاربر های مردی که اینجان واکنش منفی داشته باشن

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل