2777
2789
عنوان

چرا انقدر تو این سایت از آقایون متنفرن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل ما اقایونیه که درخواست میدن یا توی تاپیک های خصوصی اظهار نظر میکنن

وگرنه که این سایت تبادل نظر عمومیه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منم مثل شما بودم عجیب بود برام اینهمه گارد گرفتن تا این که با یکیشون دعوام شد مردک بیشعور  همه چیزو تو پول میدید می‌گفت چرا بیام زن بگیرم  خرج یکی دیگ بدم من خرم و فلان 

منم برام سواله واقعا حالا خودم با حضورشون موافق نیستم چون ب هر حال حرف از بدنمون و ... میزنیم ولی واقعا بعضیا شورشو در اوردن .تو رانندگی می بینی خانوما چنان ب آقایون میپرن خودت شرمنده میشی جای اونا .چن بارم تو مترو دیدم ک از مجبوری آقا سوار شده  تو واگن خانما ک خیلیم موجه و آروم وایساده آخر توپیدن بهش .خانما دیگه واقعا ضد مرد شدن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

تو این سایت تناقض موج میزنه از اونور میگن دوس پسر داشتن و رابطه باهاش خوبه از اونور میگن لعنت به مرد ...

موافقم👌

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

منم چندسال پیش میگفتم چ عب داره باشن

ولی واقعا ۹۵درصدشون بچه‌سال های کنجکاو یا ادمای مزخرف فضول هستن که اینجان

ادمای جالب یا درستی نیستن

بابا مردا اصن ب اندازه ما حوصله انقد حرف زدن ندارن فک کن درگیرم باشن دیگه بدتر

اینا چی میگن..

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
آقایون جدیدا با حماسه هایی که آفریدن کلا خودشونو ازچشم خانوما انداختن انقد که هول و مریض جنسی زیاد ش ...

تو اینستا ببین چقدر به دخترا بی احترامی میکنند البته دخترا جوابشونو دادیم

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
منم برام سواله واقعا حالا خودم با حضورشون موافق نیستم چون ب هر حال حرف از بدنمون و ... میزنیم ولی وا ...

موافقم👌

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

تو این سایت تناقض موج میزنه از اونور میگن دوس پسر داشتن و رابطه باهاش خوبه از اونور میگن لعنت به مرد ...

خداوکیلی تشخیص این دوتا انقد براتون سخته؟

خدایا با چ منطقی اخه

خدایااااا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد