2777
2789
عنوان

دوازده ساله ازدواج کردم ولی

229 بازدید | 26 پست

اندازه۲۰سال تواین چندسال ازدست شوهرم کشیدم..خوبیاشو فاکتور بگیرم که بدی هاش همه رو شست برد ومثل گاو نهمن شیر میزنه زیرهمه خوبیاش...یکماه بعدعقدم فهمیدم با یه دختره رابطه داره..خودم گوشیشو چک کردم فهمیدم قسم وایه که دختره منو مثل برادرش میبینه به جون مادرم تاحالا بهش دستم نزدم یه بوتیک داشت انگار دختره میرفته اونجا میدیدتش..هنوز ک هنوزه موبه موی چتاشونو ازبهرم..اسمش الناز بود..اول هرپیامکش نوشته بود النازم💔💔🙂نمیدونید چی کشیدم اون لحظه ک این پیامارو دیدم..وهنوزم ک هنوزه هیچکس خبراز این داغ دلم نداره..انقد تودوران عقد اذیت کرد هم من هم خونواده بدبختم..اگرمیخونید ادامشو بگم بگین چیکارباید بکنم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطره دهن بی چاک مردم وحفظ ابروی خونوادم که تومحل همه میشناختن مارو، گفتم ولش کن وتن به ازدواج ب این ادم دادم که ای کاش نمیدادم والان با دوتابچه به چه کنم نمیوفتادم...

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
چرا آنقدر زود ازدواج کردی؟

بابام اصلا راضی نبود منم ۱۷سالم بود وبچه بودم چه میفهمیدم چی به چیه..مادربزرگم اینارومیشناخت..ماهم دورادور میشناختیمشون...ولی نگاه به خونوادش کردیم گفتم نه ایناخیلی خوبن ابرو دار وخاکی ان..هنوزم سرحرفمون هستیم ولی این باخونوادش وخواهربرادراش صددرجه فرق داره..انگاربچه اون خونواده نیست اصلا...مادربزرگم خدابیامرزم انقد دم گوش بابام خوند خوند تاراضیش کرد

دیگ ازکاراش خسته شدم ازتحقیراش جلوی بقیه..دیگ نمیکشم..پریشب هرچی تودلم بود بهش گفتم..چون بریده بودم ازش..دل کندم ازش..ولی بچه هام جلو چشمم هستن..نمیدونم بعد ازمن سراوناچی میاد..چی میخورن چیکارمیکنن..منم خونه پدریم کوچیکه خودشون ب زور جامیشن..نه پشتوانه ای نه پناهی نه سرمایه ای..‌خونوادمم همش میگن تحمل کن چاره ای نداری بادوتابچه کجامیخوای بیای؟؟

نمیدونم چه گناهی کرده بودم به درگاهش این بلا رو سرآورد

بابا این همه آدم ازدواج خوب می کننددیدم طرف نه ظاهر خوبی داره نه پول داره نه ابرو ولی شوهر خوب گیرش ...

شانس واقبال دارن