2777
2789
عنوان

مامانم میخواست بابامو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 27 پست

چه تجربه وحشتناک و ترسناکی رو داشتی امروز حق داری اینقدر بترسی و نخوای باشی و این چیزا رو از مادرت و پدرت نبینی. 

میدونم تو این شرایط مدیریت کردن رفتارت و احساساتت خیلی سخت میتونه باشه.

زنگ بزن به ره آوا بیمارستان روزبه رایگان میتونی باهاشون صحبت کنی 

یا از یه دوست صمیمی بخواه با هم برید بیرون 

تنهایی از پسش بر نمیای 

خواهشا یکی رو پیدا کن باهاش حرف بزنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم هممون روزای سخت داریم پاشو یه دوش بگیر اگه گریت گرفت راحت گریه کن خودتو خالی کن فردا شب ما ...

نگاه کن اینبار خیلی فرق داره اصن تموم نمیشه

بعد منم دعوا کردم 

منم کتک زدن

جایی رو ندارم برم جون تو تنم نیست هی فکرای خودکشی میاد تو ذهنم خیلی بده

برو سینما ، رستوران ، کافه ، پارک ، خیابون گردی ، نگذار افکار منفی مچاله ات کنه، خودت رو مجبور کن حرکت کنی  ، مامان بابات ، جلوی شما دعوا می کنن چند روز دیگه تو خلوت آشتی ، اونی که باید حواسش  به خودش باشه تویی 

جایی رو ندارم برم جون تو تنم نیست هی فکرای خودکشی میاد تو ذهنم خیلی بده

خودکشی چیه

تو خیلی از خونه ها دعوا هست

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

نگاه کن اینبار خیلی فرق داره اصن تموم نمیشهبعد منم دعوا کردم منم کتک زدن

قربونت برم 

عزیز. دلم 💔نگران نباش همه چی درست میشه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.