2777
2789
عنوان

ی کاری کردم عذاب وجدان ولم نمیکنه

2227 بازدید | 90 پست

زن دوست صمیمی همسرم ی عکس استوری کرد

گوشی جلو صورتش بود ی مرد از پشت بغلش کرده بود و سر مرد پشت کتف زنه بود فقط استایلشون مشخص بود وروش نوشته بود تا ابد تایپمی و خیلی مسیول ومهربون وبا عرضه ای

منم فکر کردم از دوست همسرم طلاق گرفته وارد رابطه شده 

ولی شوهرم گفت نه و از رو عکس شات گرفت 

بعد زنه چندساعت بعد استوری رو برداشت

حالا امروز ظهر شوهرم زنگ زد وگفت عکس رو میخوام برام بفرستش

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بگو ندارم .همون دیروز پاک کردم

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ندارم .همون دیروز پاک کردم

گفتم ازین عکس فیکا اینستاست

قبول نکرد

براش فرستادم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

خب حتما میخواد به دوستش نشون بده؟

بله بدون شک نشون میده

میخواد واسه دوستش بفرسته

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

میخواد واسه دوستش بفرسته

نمیفرسته

من میگم شاید پیش دوستش نشسته بود عکسو نشونش داد

چون مرتب پیش هم دیگه ان

چقدر بیکارید چکار به کار و زندگی مردم دارید حتی دوست باشه یا برادر و خواهر ! اگر شر بشه شما مقصرید

نه خانوادشو میشناسیم باهم در ارتباطیم

ولی از وقتی من زایمان کردم در حد ریپلی کردن وضعیت ها باهم ارتباط داریم

خب اون پروفایل گذاشته بود همه دیذن فقط-برا من که نفرستاده بود