2777
2789
عنوان

بنظر شمامقصر منم یا شوهر نفهمم

925 بازدید | 40 پست

میگه بیا بریم مسافرت شمال ولی ویلا نمی‌گیرم این چند روز همش خونه ی دوستم بمونیم....اما من اصلا دوست ندارم سربار کسی بشم اصلا بلد نیستم....شاید من خونه ی کسی راحت نباشم برم دوش بگیرم بخوابم با هرکاری دیگه ای.....بعدش هم تو این گرونی چرا باید برم چند روز دردسر برای کسی بشم و خودمم یه خانومم می‌دونم مهمون چند روزه خیلی سخته .....قبول نکردم الآنم از خونه با دارو بیداد رفته....من دلم میخواد مسافرت برم اما نه اینکه مزاحم و سربار کسی باشم خودمون ویلا بگیریم بریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر اونه من حتی برای یه وعده هم سربار نمیشم حالا تو بگو یه صبحانه

دقیقا....دوستاش با خانواده هر کدوم جدا رفتن مسافرت و هر کدوم جدا ویلا گرفتن....میگم توهم عرضه داشته باش اینطوری منو مسافرت میگه من تنهایی بهم نمیچسبه‌....میگم اکی ویلا بگیر حداقل برای خواب و دوش استراحت بعد با خانواده ی دوستان میریم میگردیم میگه نه...همش باید اونجا باشیم....من واقعا از خونه ی پدریم یاد گرفتم هیچ وقت سربار کسی یا مزاحم کسی نباشیم به قول شما حتی یه صبحانه

تقصير شوهرتهمنم دقيقا اخلاقم مثل شماستهيچوقت دوست ندارم براي كسي مزاحمت ايجاد كنم

بعد ب من میگه تو اجتماعی نیستی...بلد نیستی.....میگم آره من بلد نیستم برم چند روز بیوفته خونه مردم 

خب بهش بگو نمیخواد بریم من سربار نمیشم

گفتم نمیام و نمیرمم ....اما دعوامون افتاد و با دادو بیداد بهم گفت تو اجتماعی نیستی. ....بلد نیستی ارتباط بگیری.....آخه اینکه من موذبم چند روز خونه ی کسی باشم ....راحت نیستم افسرده ای هست؟

بعد ب من میگه تو اجتماعی نیستی...بلد نیستی.....میگم آره من بلد نیستم برم چند روز بیوفته خونه مردم

بذار بگه

شما زير بار حرفش نرو

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

واقعاخیلی بده اصلادرک نداره با ارامشم بهش بگی نظرش عوض نمیشه

نه نه اصلا....اخر دست متهمم می‌کنه که اجتماعی نیستی و بلد نیستی....اره من بلد نیستم چند روز سربار کسی بشم و برم بیوفته خونه کسی