2777
2789
عنوان

افزایش ظرفیت علوم پزشکی

281 بازدید | 32 پست

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خسروپناه گفته برای رشته پزشکی دانشگاه غیرانتفاعی تشکیل بشه تا افزایش ظرفیت تکمیل شود افزایش سالانه ۲۰ درصدی به شرط تامین زیرساخت است سال دوم تا چهارم افزایش ظرفیت پزشکی را بیش از ۲۰ درصد انجام دادیم  مصوبه افزایش ظرفیت در چهار سال اخیر انجام شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کانال مشاورم زده بود دولت اعلام کرده تا ۳ سال آینده دیگه اجرا نمیشه این طرح😐

یعنی موندم اصلاح طلب جماعت تپه ای مونده تو این کشور که نابود نکنه؟!!!!

خاک بر سرشون!

البته از که نالم!

که همین مردم اصلاحاتیارو هی قدرت میدن!

حالا خونواده های کنکوری های سالهای آینده که پزشکیان رأی دادن برین قر بدین تو کنسرت ها!!!

آینده مارو هم خراب کردین!!!

من یکی که ازتون نمی‌گذرم!

وقتی خبرشو خوندم دنیا رو سرم خراب شد🤧🤧🤧🤧

منظورش غیرانتفاعی با کنکور؟

اره پس چی مثل تغذیه مشهد که غیرانتفاعی ولی باز تراز بالای8000میخواد

اتفاقا طرح بدی نیست این همه پشت کنکوری فلج شده پشت این همه سهمیه وناعدالتی

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

اره پس چی مثل تغذیه مشهد که غیرانتفاعی ولی باز تراز بالای8000میخواداتفاقا طرح بدی نیست این همه پشت ک ...

کاش این سهمیه ای با خودشون رقابت کنن گناه ما کنکوریا چیه 

یکی سه سال از بهترین عمر و نوجوونیش میزنه تا قبول بشه 

پزشکی کشورای دیگه بدون کنکور به نظرمن ورودی باید راحت باشه خروجی سخت حتی غیرانتفاعیم باشه باز رتبه خ ...

بارش حق قبول دارم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

پزشکی کشورای دیگه بدون کنکور به نظرمن ورودی باید راحت باشه خروجی سخت حتی غیرانتفاعیم باشه باز رتبه خ ...

اونا بخاطر مدارسه!

امتحان نهایی ما کتاب رو خوب بخونی حتی بدون کتابهای کمک درسی قشنگ ۱۹ و۲۰ میاری!

کنکور هم سهمش شده ۴۰ درصد که میشه با تلاش درست و حسابی بخش رسید!

اما اونا بحثشون فرق می‌کنه.

نهایی ها تستی و در کنارش کلی نمره برای فعالیت های غیر درسی هم داره که باید خیلی خرج کنند و از مدارس عادی عموما پزشکی قبول نمیشن...

برای هزینه های بالایی که داره اونجاها حتی بچه های دبیرستانی هم مجبورن همراه با درس کار کنن که لااقل کمی از هزینه هارو پوشش بده!

و یا خونواده ها چند شیفت کار کنن تا بتونن هزینه کلاسهای اضافی برای امتیازهای اضافه رو بدن...

آره به نظرم این خیلی بهتره قبولی راحت بشه ولی ازاون ورهرکی کارش روخوب انجام نداد اخراجش کنه نظرم مثبته👌

کاش این سهمیه ای با خودشون رقابت کنن گناه ما کنکوریا چیه یکی سه سال از بهترین عمر و نوجوونیش میزنه ت ...

یکی از آشناهامون سهمیه داره.

می‌دونم که سهمیه ها با خودشون رقابت میکنن و یه سطح تراز خاصی دارن.

و ۸۰‌درصد نمره قبولی آخرین نفر آزاد رو باید داشته باشن وگرنه اصلا قبول نمیشن!

این داستانهای فضایی فقط برای ناامیدی بقیه بچه ها گفته میشه....