2777
2789
عنوان

افزایش ظرفیت علوم پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 32 پست
نخیر اصلا کار درستی نیستمردم میرن بیمارستان خصوصی که توسط خود پزشک و پرسنل مجرب عمل بشناگه قرار بود ...

همه اشون که از مالیات نیست!

بیمارستان های به اصطلاح نیمه خصوصی هم هستن.

که موظف هستند دانشجو بپذیرند!

بیمارستان های دولتی شود مثل ما هستن که تعداد دانشجو زیادن و...

اما یه سری ها هم هستن که میرن بیمارستان های خصوصی و نیمه خصوصی برای قبولیش خودشون هزینه می‌کنن!

و البته باید نمره اشون هم بخوره موقع پذیرش.

اینطوری مثل ما نیست که نمره ات هر چی شد بفرستن همه رو یه بیمارستان اون شهر.

مثلا طرف تهران درس خونده ولی آزمون آخری نمره اش پایین تر شده دوره آخر کارآموزی رو میره شیراز!

در صورتی که ما اینطوری نیستیم و اگر کسی تهران خوند نمره اش هرچی شد که کف قبولی هم باشه و پاس بشه دیگه همون بیمارستان های تهران هم می‌ره کارآموزی مگر اینکه خودش نخواد!

اونجا که میگم  اینطور نیست که مثلا ۳۰ تا دانشجو برن یه بیمارستان خصوصی که!

مثلا یه بیمارستان امسال ۳ نفر پذیرش داره!

یا شاید حتی ۱ نفر پذیرش داشته باشه!

طرح های اجباری دارن که بیمارستان های خصوصی و نیمه خصوصی باید در قبال دولت انجام بدن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا چیه!من خودم سالهاست کادر درمانم

خوب میتونین از روش های پذیرش بقیه کشورها بپرسین و یا قوانینشونو بخونین☺️

من چون به کشورهای دیگه علاقه وافر دارم اینارو پیگیر شدم فهمیدم اینطوری پذیرش می‌کنن😁

به هر حال هر کشوری قوانین خاص خودشو داره!

قوانین کلی دارن ، محلی دارن!