2777
2789
عنوان

با این حقوق چیکار میکنید

314 بازدید | 32 پست

ماهی ۶ تومن میگیرم به نظرتون میتونم چیکار کنم

شما بودین چیکار میکردین

خودم ادنقدر خرج ندارم یعنی میشه گفتدماهی صفر دیکه چی بشه بخوام چیزی بگیرم

خیلی دوست دارم ماشین بگیرم حتی شده پراید ولی خب میدونن با این حقوق نمیشه ولی خب خانوادمم تا حدودی کمک میکنن

چیکارکنم

خانوادت کمکت میکنن وام بگیر صد تومن 

از خانوادت هم صد صد و‌ پنجاه بگیر

چون همون پراید هم‌ دیگه زیر ۲۰۰، ۲۵۰ نیست تازه مدل پایین 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

۶تومن بهدماشین نمیرسه طلا بگیر جمع کن ماشین بخر یا وام بگیر قسط بده من باشم طلا میگیرم

طلا هم همش میترسم بیاد پایین

چند وقت پیش ۸۷۰۰ میخواسنم بگیرم یهو اومد تا ۶۶۰۰ ۶۵۰۰ الانم ۶۸۰۰

هی میترسم ضرر کنم بیاد پایین

وام باید ضامن باشه نه

طلا هم همش میترسم بیاد پایینچند وقت پیش ۸۷۰۰ میخواسنم بگیرم یهو اومد تا ۶۶۰۰ ۶۵۰۰ الانم ۶۸۰۰هی میترس ...

امروز طلا ۸۸۰۰ هست قیمتاتو آپدیت کن😂

طلا هیچوقت ضرر نمیکنی یکم بیاد پایینم بعدش دوبرابر میره روش

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂