2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 199 پست
هشت سال! سه سالم پشت کنکور بودم ک برم دانشگاه خودم کشتم ازبس خوندم

بازم از باقی مانده عمرت کمتره

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

اگه فکر میکنی دیره، خب نرو

ولی چند سال دیگه (دیگه اونموقع اینجا نیست که تاپیک بزنی) پیش خودت فکر میکنی: کاش رفته بودم دنبال یه حرفه و علاقه ام، بجای حسرت خوردن واسه اینکه دانشگاه رفتم. میگی اونموقع دیر نبود، الان دیره !

نشاط و شوق و ذوق به سن نیست به شرایط زندگیهادم میشناسم تو 40 سالگی بالاپایین میپره و پر از انرژیه و ...

شما چون خودت سی سالته اینا میگی 

وگرنه بخای ب جای کلی ب بیشتریانگاه کنی تو سن پایین بیشتریا شور و نشاط بالایی دارن تااون سن 

اینک میگن سن ی عدده نمیشه کلی تعمیم داد ب همه افراد 

من اغلب میگم 

ارایشگاه بودم دختره سی سالش بود میگفت اغلب دخترا بعد ۲۵اون ذوق و شوق ندارن برا عروسی و ازدواج زودتر ازدواج کنین بهتره 

درضمن مگ نیاز جنسی و عاطفی مهم نیست.؟  ی نوع نیازه و باید براورده بشه از راه سالم همه چیم کار. و.. نیست تو باید کنار کار و درس هم یکی باشه بهت عشق بده محبت کنه نیازت براورده کنه وگرنه ناخوداگاه تمرکزت از ذست میدی هرکیم یجوریه قرار نیست شما تمرکزت از دست ندادی بقیم بتونن خیلبا اصلا مزاجشون گرمه جداازاون نمیتونن وارد رابطه ها اشتباه نشن تو دانشگاه پس نباید ب همه ی چیز نسبت داد 

یکی میتونه خب ازدواج نکنه اختیار خودشه میخاد تاابد مجرد بمونه ولی نباسد بیای ب گسی بگی ازدواج نکن درس بخون همه نمیتونن اینجوری موفق بشن! 

من خودمم موافق درس تو رشته های خوب هشتم هم مستقل بودن همشون مهمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل بالای ۱۷ الفه!نصف دانشجوهای دانشگاه تهران الفن!چه ربطی داره

اره بالاترین معدل من بودم زرنگ ترین توکلاس بودم داداشمم همچنین تو دولنی مشهد 

ینی چی چ ربطی داره؟ همه برات توضیح دادم ک

اره بالاترین معدل من بودم زرنگ ترین توکلاس بودم داداشمم همچنین تو دولنی مشهد ینی چی چ ربطی داره؟ همه ...

عزیزم شما سه سال موندی پشت کنکور برای آزاد حسابداری؟

خب اینو که با سوابق هم ثبت نام میکنن!

معدل الف به هیچ دردی نمی‌خوره وقتی نصف دانشجوهای این مملکت معدل الفن!

صرفا جزو سه نفر اول باشید استعداد درخشان حساب میشید و ارشد بدون کنکور قبول میشید.

بعد هم هر کسی راه خودش رو باید بره

اگر فکر میکنید درس جواب نداده براتون خب الان برید دنبال آرایشگری

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزیزم شما سه سال موندی پشت کنکور برای آزاد حسابداری؟خب اینو که با سوابق هم ثبت نام میکنن!معدل الف به ...

دیگ ببخشید پزشکی قبول نشدم.... 

انگار خودم میخاستم برم ازاد خوندم تلاشم کردم قبول نشدم دیگ

بالاخره گفتم درکل تلاشم کردم

ارشد برم چیکار؟ 

من تلاشم بگنم برا کار کرذن و پول دراوردنه ن برم دوباره ارشد بخونم مگ دیوونم  

اطرافیانمم حسابداری ارشد خوندن میگن نرو ارزش نداره ازمون بدی بهنره باز

والا فراوونه چیزی ک عجیبه توقع خیلی بالای دختراس ک خوشبختیو فقط تو لول بالای گؤلی میبیننبخدا خیل ...

والا صد تاتاپیک اینجا هست که شوهرهای دوزاری و بی پول و بد ریخت خیانت میکنن کتک میزنن توهین و تهمت و.... 

بیچاره زنهای این دوره همش میبینم پا به پای شوهراشون دارن کار میکنن فلافلی سوپ مارکت سبزی فروشی هزارتا شغل دیگه کجا توقع دخترا بالا رفته؟ مهریه که شده یه سکه دو سکه طرف برای ده تا سکه بکنه مهریه دختره جون میکنه. نصف دخترا که بدون طلا و عروسی میرن خونه شوهر مستاجری بعد کار میکنن اجاره و خرج خونه رو هم به عهده میگیرن . 

#‍ بی انصاف نباشیم. 

اصلا اونجور ک فکر میکنی نیست من دانشگامم رفتم اما دانشگاه مثل فیلما نیست چهار تا کودکستانی توکلاسن س ...

حداقلش اینه چهارتا آدم بیشتر می بینی 

ولی دانشگاه های خوب و سطح بالا اینجور نیستن 

ماخودمان هم دانشگاه رفتیم همه جور قشری توی دانشگاه هست دانشگاه دولتی جوش متفاوت تره

پانسیون دوتومن اونم تومشهد؟ لابد ده نفره تو اتاق دیگ! من تازه از خابگاه راحت شدممن میخام باهمسر زندگ ...

خب فدات بشم ی سال بیا زحمت بکش پول جمع کن چون فک کردم مجردی گفتم خوابگاه وگرنه بیا خونه هست  اگر پنجاه تومان پس انداز داشته باشی نزدیک همین شهرک صنعتی که میگم کار هست خونه ها پنجاه با برجی دو نیم هست خودتی خودت 

من نگفتمممم پول ملاک نباشه میگم همین ک دستش ب دهنش برسه کافیه ولی پولدارم انتظار ندارمممم هیچکی منظو ...

واقعیت اینه 

اونقدر شرایط اقتصادی سخته که اکثریت زندکی ها نیاز هست به کار کردن خانم

و باور کن یه مادر بیکار تحصیل کرده بهتره تا بیکار دیپلم

تحصیلات آخرش مهمه خیلی ام مهمه 

حتی اگر کار نکنی

حداقلش اینه چهارتا آدم بیشتر می بینی ولی دانشگاه های خوب و سطح بالا اینجور نیستن ماخودمان هم دانشگاه ...

دانشگاه ولتیم سرکلاس دوستم میذم همونه والا همه ازهم بدترن

واقعیت اینه اونقدر شرایط اقتصادی سخته که اکثریت زندکی ها نیاز هست به کار کردن خانمو باور کن یه مادر ...

خب منم نمیگم میخام کارنکنم! 

گفتم قرار نیست همه با درس ب جایی برسن 

خب من خوندم درسم 😂😂😂😂😂اتفاق خاصیم نیفتاد

یه مادر تحصیل کرده خانه دار بهتره همیشه

مگه باید اتفاق خاصی بیفته

دور اطراف من که خواستگاری هم میرن میخوان حتما دختر لیسانس داشته باشه حداقل 

یه مادر تحصیل کرده خانه دار بهتره همیشهمگه باید اتفاق خاصی بیفتهدور اطراف من که خواستگاری هم میرن می ...

بخدا دانشگاه چیزیم یاد نمیدن چهار تا مسایل ریاضی حل کردم کجا شدم باسواد؟