2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ی سریا اینجا انقدر مصمم ب درس خوندن هستن انگار میخان بارشته مدیریت و اقتصاد و حسابداریشون اپول ...

ادعای ازادی اروپا رو داریم دبرابر هزینه ها مرد رومیاریم جلو جامعه ما یک جامعه جدیدی هس هیج جای دنیاهم نمونه نداره سنتی مدرن غرب و شرق قاطیشه ببینیم این سیل کجا متوقف میشه بچه هامون به جایی برسن بعداین همه دوندگی 

دیدگاه کسیکه ۱۸ سالشه با کسیکه ۲۸ سالشه و دانشگاه رفته خیلی متفاوته این دیدگاه روی انتخاب همسر و خان ...

اصلا اونجور ک فکر میکنی نیست من دانشگامم رفتم اما دانشگاه مثل فیلما نیست چهار تا کودکستانی توکلاسن سرت میخورن انقد رو مخن و بچن دانشجو ها هیچ فرقی نداره هیچ اگاهی بهت اضافه نمیشه جز اینک روابطا میبینی دانشگاه توهم درگیر میشی درگیر روابطا دوستی اشتباه تو دانشگاه چون توهم مسائل. چنسی برات پررنگ میشه با دیدن اینا اصلا ب نیازه نمیتونی.. 

خب مگ من الان پولدار و خوشگل خاستم؟ گفتم خوش اخلاق

عزیزم روی جذابیت درونی ت کار کن.عرروزیه سورع ازقران با معنی.بخون .اگه مورد خوب برات پیش نیومد هرچی خواستی ب من بگو.یکی میشناسم ااین روش شوهر عالی نصیبش شد .

خوشگل شاغل خونه دار

فقط هرروز راسساعت معین بخون .۴۰روز نشده حاجتت گرفتی.برای استمرارت جذابیت درونی سوده هروی گوش کن.فایل رایگان دیدم تل

آقای حیایی شما راست گفتید......هر کی نردبون خودشو داره کاش ما هم نردیون خودمون پیدا کنیم...🙁برای حال دلم یه صلوات بفرست.

به نظرت مشاورم حق داشت مبگفت اصلا حسابداری رو  اولویتات نزن اشباع شده هرجارو ببینی یه حسابدار بیکار هست اصلا نمبذاشت انتخاب کنم

ولی خب خیلیا میگن نه حسابداری خوبهمیرفتی خوب بود مشاورتو از کجا اوردیو فلان

آخر رفتم معلمی

بدتر از مردای زن نمای سایت که با تاپیکاشون خاکتوسری و زیردست شدن زنان رو رواج میدن همونعان خودمونن که بذر نا امیدی رو که کفر مطلقه رواج میدن. اون هم به دروغ. 

کسیکه الف میاره تو شهر کوچیک درس میخونه اونقدر جنم و عرضه داره کار پبدا کنه و فهمش میرسه ادم بدون سابقه از کارهای بدون ربط به رشته اش شروع میکنه چندسالی و بعدا جذب رشته خودش میشه. 

خداروشکر تو نوجوانیم توی این سمکده عضو بودم ولی حرفای اینطوری رو گوش ندادم که میگفتن اصلا به زن کار نمیدن ...دختر دامشگاه رفته چشمو گوشش بازه  خواستگار نمیاد براش.‌.. به مجرد خونه نمیدن‌.... 

مادرانی که زمان جوونی من این حرفارو تو سایت مینوشتن دخترایی دادن تحویل سایت دادن که چو انداختن خوانندگی برای زن ممنوعه و رن هیچ حق و حقوقی نداره چون مهریه گرفتنش ناممکنه .... عرضه نداشتن اینارو کردن تو کله بچه هاشون.

ابنه همه خانوم خواننده کنسرت و ویدیو کلیپ با حجاب میزارن بعدا هم از دست نرهای بلبل ندیده رفتن از ایران. امثال مهدیه محمدخانی.‌. سحر سروری... فاطمه مهلبان .‌. سحر محمدی...