2777
2789
عنوان

یجور میگن اول درس بخون شوهر نکن انگار کارخوب ریخته توایران

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 199 پست
ازدواج کنه ولی من سن را دارم میگم تو دوره لیسانس اخه چی میفهمه ادم

عزیزممم دخترای بالای ۲۰سال دیگه به سنی رسیدن که آمادگی ازدواج رو داشته باشن از لحاظ عقلی

گرچه این سن تو هرکسی متفاوته

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر ما نسل جون‌بی اهمیته درس واقعا نظر خودمم همینه رشته خودمم حسابداریهولی اکثر خانواده ها اینطور ...

توهین ب خودمه با سه تومن برم سرکار نمیرم صد تاجارفتم

تو نیاز نداری ب مسائل جنسی عاطفی وقتی دانشگاه بری خود ب خود روابطا نگاه میکنی توهم نمیتونی تمرکز کنی ...

باید کنترل کردن بلد باشی 

حالا چون نیاز جنسی داری باید سر زندگی و آیندت قمار کنی؟ 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

حالا کی گفته هرکی سرکار نره یا کار براش نباشه باید شوهر کنه یعنی زندگی زن تو دو چیز خلاصه شده یا کار ...

ن منظورم این نبود بخدا..... 

همه ادما ب ازدواج نیاز دارن ی سری نیازایی داریم ک ازدواج سالم ترین راهشه توایران.... 

اما نباید بگی درس دارم شوهرنمیکنم من درس خوندم دیگ.. 

دانشگاه رفتن کلی دید آدم رو عوض میکنه کلی آدم چیز یاد میگیره که از درس ارزش بیشتر داره حتیدر این دور ...

چ دیدی زیاد کرد برامن واقعا؟ دانشگاه مثل توفیلما نیست ک چهار تا کودکستانی نشستن توکلاس سرت میخورن همه از هم بدتر

اینجا اشه شله قالمکاره همه چی درهم برهمه برای دانشجویی که میاد بیرون مرتبط بارشتش کاری تدارک ندیدن پ ...

دقیقا ی سریا اینجا انقدر مصمم ب درس خوندن هستن انگار میخان بارشته مدیریت و اقتصاد و حسابداریشون اپولو هوا کنن😐😂😂😂لابا واقع بین باشین تو ایران زندگی میکنیما 

نمیگن درس نخونین اما درس اولویت اخره

اصلا دانشگاه بری خود ب خود مسائل جنسی و.. پررنگ میشه روابط دختر پسرا میبینی توهمناخوداگاه نمیتونی تم ...

اگه بخاطر این چیزا باشه که کلا نباید هیچ دختری درس بخونه زود ازدواج کنه بره به نیاز جنسی برسه . چه دختر چه پسر ماشالله تو این دوره خیلی زود نیاز جنسی پیدا میکنن حتی خیلی قبل تر از سن دانشگاه ولی آدم عاقل باید کنترل کنه دیگه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

هیچی جای درس خواندن رو نمیگیرهاین فقط حرفی هست که نوجوان ها رو ناامید میکنه

باید واقع بین بود خوددانی 

من ک معدل الف بودم دانشگاه و مدرسه خرخون اعظم بودم

معدلم ۱۷/۵ببخشبداااا صدتا جا رفتم اما با حفوق سه تومن همون برم ی کار ازاد کنم بهتره تا با سه تومن خو ...

به نظر  من باید قبول می کردی سابقه کاریت می‌رفت بالا 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷