هندسه١٠ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1275 عنوان مهربون های گیلانی دکتر اسکویی رودسر رو میشناسید 99 بازدید | 7 پست شنیدم خیلی کارش خوبه من از راه دور قراره بیام گفتم ببینم اصلا شما میشناسید یا نه یا واقعا خوبه ؟ علیرضا با ایمان اسکویی 1404/06/26 | 09:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 46310 کارشون خوبه، مطبشون هم همیشهی خدا شلوغه حالا باز نمیشه از کسی تعریف کرد چون ی دفه میبینی برای یکی خوب بوده منتهی برای مشکل یکی دیگه زیاد خوب نبوده (:My blue lilium
مرجان_ عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 814 عزیز دلم مشکلت چیه ؟ برای یه سری از مشکلات پوستی خوبه کارش ولی نه هنه. اگه از راه دور میای رشت دکترای پوست خیلی بهتری هم داره
هندسه١٠ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1275 کارشون خوبه، مطبشون هم همیشهی خدا شلوغه حالا باز نمیشه از کسی تعریف کرد چون ی دفه میبینی برای یکی خ ... مرسی توجه کردید عزیزممن دستم لک هایی در آورده که حتی تو نت مشابه شو نمیبینم گفتم ببینم واقعا دکتر معروفیه بین خودتون هم ؟
هندسه١٠ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1275 عزیز دلم مشکلت چیه ؟ برای یه سری از مشکلات پوستی خوبه کارش ولی نه هنه. اگه از راه دور میای رشت دکترا ... مرسی توجه کردید عزیزممن دستم لک هایی در آورده که حتی تو نت مشابه شو نمیبینم گفتم ببینم واقعا دکتر معروفیه بین خودتون همفقط برای دستم
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 46310 مرسی توجه کردید عزیزممن دستم لک هایی در آورده که حتی تو نت مشابه شو نمیبینم گفتم ببینم واقعا دکتر م ... برای این چیزا خوبه اما فکر نمیکنم ریشه ای درمان کنه، یه دوره درمان داره و دارو میده اما خب شما از راه دور میای دکترای بهتر از ایشون هم هستن تهران یا همین رشت هم خب سطحش بالاتر از اینجاعه بلاخره (:My blue lilium
مامان_سوم عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 2345 سلام بر رودسر و اهالیش . دکتر رو نمیشناسم ولی دلم برای رودسر تنگه ..............
مرجان_ عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 814 مرسی توجه کردید عزیزممن دستم لک هایی در آورده که حتی تو نت مشابه شو نمیبینم گفتم ببینم واقعا دکتر م ... به نظر من رشت برو دکتر. اسکویی رو خیلی تایید نمیکنم دکتر خوبیه ولی بهترین نیست چون میگی لکه های عجیب و کم سابقه داری