2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب امروز صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 42 پست
آفرین دقیقااانمیدونم چرا دعا و دعانویسی و مسائل ماورایی اینقدر زیاد شدهتا چند سالپیش تو نی نی سایت ا ...

اره همین نی نی سایت منو تامرز جنون برد با مسیله جن و....درصورتیکه اونا اصلانمیتونن به زمین نزدیک بشن بخاطراینکه شهابای اسمون مثل نگهبان بهشون برخوردمیکنه حتی نمیتونن بشنون چی میگن تواسمون و....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همین نی نی سایت منو تامرز جنون برد با مسیله جن و....درصورتیکه اونا اصلانمیتونن به زمین نزدیک بشن ...

فکرتو درگیر این مسائل هیچ وقت نکن

مثل باتلاق دور از جونت هی میری ته و در نهایت دور از جون دیوونه میشی

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
آفرین دقیقااانمیدونم چرا دعا و دعانویسی و مسائل ماورایی اینقدر زیاد شدهتا چند سالپیش تو نی نی سایت ا ...

برای یه عده جنبه فان داره

بعضیا دنبال جلب توجهن

بعضیا باهاش پول درمیارن

بعضیا ساده لوحن پول میدن سر این موضوعات

بعضیا جنسشون خرابه دنبال این کاران

بعضیا به واسطه گروه بالا ناخواسته درگیر میشن

یه عده زیادی مشکلات روحی دارن و هر ناملایمتی رو به دعا گرفتن و چیزای ماورایی ربط میدن و ...

خلاصه که دلیل زیاد داره ولی ادم عاقل فاصله میگیره از این موضوعات

برای یه عده جنبه فان دارهبعضیا دنبال جلب توجهنبعضیا باهاش پول درمیارنبعضیا ساده لوحن پول میدن سر این ...

👍👍👍یه سیاستی پیش گرفتن دقیقا با مشکلات ملت گره زدن این مسائل رو و دارن سو استفاده میکنن

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
👍👍👍یه سیاستی پیش گرفتن دقیقا با مشکلات ملت گره زدن این مسائل رو و دارن سو استفاده میکنن

هرکی قران بخونه متوجه میشه که چقدرخداهوای ماروداشته وحواسمون نیست .اسی شوهرت انداخته ازترس غرزدن میگه نبودم